gost 374444
Aktivan član
- Poruka
- 1.272
Kad upoznate potencijalnog partnera, koja je prva stvar o njemu/njoj koja Vas zanima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad upoznate potencijalnog partnera, koja je prva stvar o njemu/njoj koja Vas zanima?
ulet u gacice<3
Ćuti , ova mu je i prosto proširena , zamisli da je tema bila o partnerki na nudističkoj plaži, tu nema ni gaćica.jel ume da sastavi koju slozeniju recenicu
Прво ме занима годиште. Не сме да буде више од две године млађи од мене нити више од десет година старији.
Molim Boga da je dovoljno pametna da voli ono sta treba, kao i da osudjuje isto tako ...
A ako je tri godine mladji a svidja ti se po svim tačkama unutrašnjeg zova?
Što tako strogo odredjeno unapred? Slažem se da su velike razlike diskutabilne ali da li je dve ili tri zaista nije bitno.
Прво ме занима годиште. Не сме да буде више од две године млађи од мене нити више од десет година старији.
Ako ne može procjeniti bez gledanja u ličnu kartu da li sam za nju prestar onda je retardirana .
Moš misliti , provjerom lične karte zaključi da sam joj prestar a prije provjere sam joj bio taman .![]()
mmm onda smo vec dosli do gutanja<3lice,tj oci,drzanje celog tela,tj energicnost,pa onda se i dalje vidi kad krene da blebece i iz celog ponasanja sta mu je vazno i koji je tip
- - - - - - - - - -
a sta ako ne nosi gacice![]()
Da.Jer ako se u mnogo stvari ne slazete,ili se ne trudite da se slozite bolje je bataljivati.........Dobro,malo se i priceka u periodu adaptacije.
prvo, da li vjeruje u glupi horoskop...ako vjeruje, pali mi se crvena lapmica u glavi, i alarm za uzbunu..( ako ima više od 18 godina)...
kad se upali taj alarm, onda nema potrebe da me zanimaju sljedeće dvije stvari koje me zapravo najviše interesuju: da li je vjernica, i kakvu muziku voli...)
- - - - - - - - - -
mada, često me prve preduhitre sa pitanjem : šta si u horoskopu...tu se svaka dalja spika završava, u tom smislu...![]()