Pitam se, pitam...

zanima me dal je neki sljam poput onih drolja iz kafica-nisu sve konobarice sljam ali 80 jeste.ako utvrdim da je isfolirani sljam onda kazem za sebe da sam inspektor ili da radim za db, na to se loze.opasan pandur, sigurna plata pravo musko i ti fazoni

Прво ме занима годиште. Не сме да буде више од две године млађи од мене нити више од десет година старији.

A ako je tri godine mladji a svidja ti se po svim tačkama unutrašnjeg zova?
Što tako strogo odredjeno unapred? Slažem se da su velike razlike diskutabilne ali da li je dve ili tri zaista nije bitno.

A ako je tri godine mladji a svidja ti se po svim tačkama unutrašnjeg zova?
Što tako strogo odredjeno unapred? Slažem se da su velike razlike diskutabilne ali da li je dve ili tri zaista nije bitno.

Целих дванаест година распона годишта ни у општем смислу није строго одређивање, а у мом личном је чак и такво одређивање заправо проширено до крајњих граница могућег јер мала је (граничи се са нулом) вероватноћа и за само две године старијег да ми се може свиђати а камоли за две године млаћег па је цео тај опсег од две године горе доле заправо довољно проширење да би се уврстила и најмања вероватноћа.

Poslednja izmena:
Прво ме занима годиште. Не сме да буде више од две године млађи од мене нити више од десет година старији.

Ako ne može procjeniti bez gledanja u ličnu kartu da li sam za nju prestar onda je retardirana .
Moš misliti , provjerom lične karte zaključi da sam joj prestar a prije provjere sam joj bio taman .:roll:

Ako ne može procjeniti bez gledanja u ličnu kartu da li sam za nju prestar onda je retardirana .
Moš misliti , provjerom lične karte zaključi da sam joj prestar a prije provjere sam joj bio taman .:roll:

Наравно да се годиште може отприлике проценити без документа. Може се и 50% личности проценити на први поглед.

Kad upoznate potencijalnog partnera, koja je prva stvar o njemu/njoj koja Vas zanima?

prvo, da li vjeruje u glupi horoskop...ako vjeruje, pali mi se crvena lapmica u glavi, i alarm za uzbunu..( ako ima više od 18 godina)...
kad se upali taj alarm, onda nema potrebe da me zanimaju sljedeće dvije stvari koje me zapravo najviše interesuju: da li je vjernica, i kakvu muziku voli...:))

- - - - - - - - - -

mada, često me prve preduhitre sa pitanjem : šta si u horoskopu...tu se svaka dalja spika završava, u tom smislu...:zcepanje:

prvo, da li vjeruje u glupi horoskop...ako vjeruje, pali mi se crvena lapmica u glavi, i alarm za uzbunu..( ako ima više od 18 godina)...
kad se upali taj alarm, onda nema potrebe da me zanimaju sljedeće dvije stvari koje me zapravo najviše interesuju: da li je vjernica, i kakvu muziku voli...:))

- - - - - - - - - -

mada, često me prve preduhitre sa pitanjem : šta si u horoskopu...tu se svaka dalja spika završava, u tom smislu...:zcepanje:

Sime me ne voli.Pa tacno cu se ucmekati............Mislim kad skorpija zavoli.To ljudi prsti na sve strane.......Hajde,cure da volimo Simicu naseg.............:cvet:

Back