Eto nigde vise cini mise nema otvorenijih tema nego ovde pa da se toj gomili eto i ja prikljucim sa nekom svojom koja ce znam brzo nestati na nekoj od stranica...al velim nek je i pola sata aktuelna tu je...Znam da ovi nasi politicari putuju svuda po belom svetu, i to ne samo oni vec i delegacije iz regiona iz opstine i svi koji imaju neki razlog sto se setaju navodno u interesu Srbije pa me zanima zasto nesto ne prekopiraju iz neke pravno uredjene drzave...Zasto kad vide kako je uredjen grad kako rade komunalne sluzbe kako sve ima neki red i zakon ne primene nesto u Srbiji itime naprave red bar u nekoj sferi...ako samo nesto neko sugerise u tom smislu odmah kukaju kako nemaju pare kako je to skupa investicija a za mnogo novca se i ne zna gde ide...Kad ce da uvedu vinjete pa da se uredi malo to oko placanja putarina...kad ce da u gradskom saobracajnom urede nesto kao ovde npr...da jedan student djak ili covek koji ima minimalna primanja ima povlasticu kojom moze da se vozi i da negde udje za kartu u pola cene... Eto to su neki primeri a ima ih koliko hocete...Sad ce znam komentari u smislu da sam nesto smrknula cim sam zaboravila ko su Srbi...