Skafander
Iskusan
- Poruka
- 5.458
Sutra je danas od juče, koji je to dan?
Bez pomoći.
Bez pomoći.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad, usred noći mi spava logikaIma rešenje ako se udubite u logiku. Hehe
Više je logička igra reči.Sad, usred noći mi spava logika![]()
U suštini je jako prosto i smešno kad se okrene, zavisi od perspektive, u kom si danu. Iz kog dana gledaš. HeheSad, usred noći mi spava logika![]()
Samo sam zamrsio nešto što je jednostavno. Hehe
DanasSutra je danas od juče, koji je to dan?
Bez pomoći.
Sutra je danas od jučeSutra je danas od juče, koji je to dan?
Bez pomoći.
Нема таквог дана.Sutra je danas od juče, koji je to dan?
Bez pomoći.

Тај дан је прекосутра.Sutra je danas od juče, koji je to dan?
Bez pomoći.
Kako? HeheТај дан је прекосутра.
Или је прекјуче или је прекосутра, али не могу сад тиме да се бакћем. ЧатГПТ не можеш да питаш овакве ствари јер је можда и парадокс у питању, а том чату шкрипи и логика. Размишљај сам.Kako? Hehe
Evo pomoć, u rečenici "sutra" nije bukvalno sutra. Znači ako je danas četvrtak 20. novembar, to "sutra" nije petak, nego? HeheИли је прекјуче или је прекосутра, али не могу сад тиме да се бакћем. ЧатГПТ не можеш да питаш овакве ствари јер је можда и парадокс у питању, а том чату шкрипи и логика. Размишљај сам.
Четвратк 20-и новембар.Evo pomoć, u rečenici "sutra" nije bukvalno sutra. Znači ako je danas četvrtak 20. novembar, to "sutra" nije petak, nego? Hehe
То "сутра" је данас.Evo pomoć, u rečenici "sutra" nije bukvalno sutra. Znači ako je danas četvrtak 20. novembar, to "sutra" nije petak, nego? Hehe