Тражих по темама и видим да нема ни једна ''специјализована'' за здравствене проблеме код куца, где би могли да изнесемо проблем који наш љубимац има, и где би могли да добијемо савете у вези са тим проблемом. Ако тема већ постоји, али је мени промакла, молим модераторе да пребаце
А мој пас има потенцијално озбиљан здравствени проблем, па молим све који имају искуства са тим, или дај Боже немају али имају знања о томе, да ми дају савет.
Овако, пре извесног времена мој ирски сетер је почео у игри да ћопа на задњу леву шапу. Подигне је и не ослања се на њу. Ја му приђем, само му је савијем и он настави као да ништа није било. Када је то постало учестало одвео сам га код ветеринара, овде у крају, да проверим у чему је проблем. Он га прегледао, и забо му инјекције за упалу грла. 4 дана је примао терапију. Међутим проблем није нестао. Наставило се и постајало све учесталије. С тим што када му савијем ногу, као да крце и намести се. Поново сам га одвео код истог ветеринара и он је установио да му искаче лигамент колена

Када сам питао шта да радим, рекао је да му дајем кафортан док не напуни годину дана, јер је боље да га оперише тада него пре годину дана, јер још увек расте. И да постоји могућност да кафортан реши тај проблем.
Сада, ја сам мало сумњичав због оне дијагнозе упале грла, која је била очигледно погрешна. Пас је примио 4 инјекције за џабе, а ја сам дао 4000 за џабе, тако да мислим да имам и разлога да сумњам.
Да ли је операција једино решење? Да ли треба да чекам да напуни годину или може и пре тога на операцију? Молим вас, помозите