i samo jos da pitam do koliko ne bih trebala da je kupam ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i samo jos da pitam do koliko ne bih trebala da je kupam ?
Ako nije prljava i ne smrdi, ne vidim razlog da je kupas uopste. Samo joj operi sape po povraku iz setnje, inace, stence ne bi trebalo nesto preterano kvasiti, narocito sto je napolju hladno a psi sa razvijenom podlakom se suse u proseku 24h.
Opet ja sa glupim razmisljanjem![]()
Koliko cesto si je dosad kupala i sa kojim samponom? Mozda je poremecena pH i masnoca koze i sta ti ja znam sta jos a sve to moze usled higijene.
Uopste nije glupo razmisljanje.
Naravno da nije glupo. Nisam je uopste kupala,jer je mala ima 2 meseca,pa su mi rekli da ne mogu da je kupam. pa zato pitam, jer smrdi pa bih je oprala
)
Postoje samponi za tzv. suvo kupanje bas namenjeni stencima, zamorcima... ali s obzirom na promene na kozi, pak bih ti preporucila da sacekas.
Pozdrav! Imam mačka starog oko 5 godina. U zadnjih par meseci se pojavio problem. Kada jede meso, često prekine na trenutak i glasno zamjauče kao da ga nešto boli. To se često dešava i kad ne jede, već spava. Ustane, zine, i počne da mjauče.
Malo sam gledao po internetu, i simptomi se uglavnom vezuju za nešto što se zove "feline ondoclastic resorptive lesion (FORL)", uzrokovano gingivitisom. Kada sam mu pažljivo pregledao vilicu, primetio sam da mu fali jedan zub u gornjoj desnoj vilici, a da su ostali nekako čudni. Pored toga, desni su prilično crvene, a zadah očajan.
Da li postoji neki tretman za ovu boljku? Da li može da se spreči ispadanje zuba?
Da li postoji neki veterinar u Beogradu gde mogu da ga odvedem, a koji neće da kaže "ma nije to ništa"? (ovo može neko da mi kaže privatnom porukom)
Mimi, jel veterinari izdaju recepte za antibiotike, (panklav, amoksicilin i palitrex - oralno i za jugocilin injekciono)? O.o
A ja sam u Novom Sadu.
Jaooo, zašto su ukinuli prodaju, zašto zaštooo![]()
Nisam stigla da citam unazad temu da vidim da li je vec neko ovo pita
pa zato pitam : kako izgleda epi napad kod macaka?
Sumnjam na to,dok cekam da nazovem veta ponovo da i ona cuje i da mi kaze o cemu se radi.
Macak mi je inace dijabeticar,ima 17 godina
nije mu pao secer,merili smo mu,jer se u toku napada,ili nesto malo pre,upiskio.
Jutros u 4 se tresao i ponovo sad u 8.
Ako neko zna,hvala unapred na bilo kakvom odgovoru.
I potvrdjeno-jeste epi napad....
Uh, jadan Boni.Da li mu se barbiturati slazu uz terapiju koju vac dobija za secer?