PISMO-FRISKO

e boze dragi !!!
ma sve je ovo istina,samo sta to popoic hoce da kaze ??? kao sad je on alternativa za srbiju i DSS,ma jes!!! pa zar nije DSS jasio do juce pa sto nije nesto korisno uradio ??? sto ih narod neizglasa ponovo ???mora da je popovicu potrebno ponovo malo politicke moci da razvija svoj privatan biznis....da EPS od njeg kupuje transformatore i da zadrzi monopol !!!majko moja svakim danom sam sve veci pesimista !!! pa daj da najurimo ove sad na vlasti, ALI KOGA DA POSTAVIMO NA VLAST,KAD SU SVI BILI I SVI NAS U CRNO ZAVILI ....DAJ NARODE DA UVEZEMO NEKU JAPANSKU VLADU ILI NEKU DRUGU>>I ONAKO SVE UVOZIMO...!!!! ocigledno je da mi nemamo politicku elitu koja ima znanja i vizije da povede srbiju...bar je ja ne vidim....al kako bi bilo lepo da gresim...

:ok:...šta reći sem bravo za svaku ispisanu reč u ovom postu.:ok:

Kako je samo indikativno da su greške i propusti Vlade, kritike i neispunjena obećanja, uvek servirana od strane nekog ko je ispušio za vlast. Pa sad, ajde da ljuljamo i mutimo, da brljamo i destabilizujemo u nadi da ćemo opet biti u prilici da i mi ispušeni lažemo u kampanji....

Što DSS-ovci nisu sve to sami uradili tako moćni i sposobni dok su bili na vlasti? Nisu imali vremena od krađe ili nisu uspeli da sprovode vlast koju su imali?

Back