Pishtolj

kod nas sfor dolazio pa uzimao, i krenuli oni pjeske po stanovima da pretresaju, i ja cuo, uzeo transportnu i u lift, i zashtekao u podrum, mamu im ebem okupatorsku, oni ce meni oruzje uzimati!! :)))

Odgovor : " Pa da ... imam pucu da se nadje , ako zatreba " ... je samo vrh ledenog brega ...
Jel onda kod tih ljudi mozda ima i , otrova , omce , lisice , lance , sekire , kame ... droge i druge opijate ... itd ...itd ... mislim ono ..., ako slucajno zatreba ...

Ja prodavam ovaj moj na vodu. Ali je rasklopljen iz bezbedonosnih razloga, isto i ako ti upadnu gilipteri iz ministarstva na gajbu kad vide u kakvom je stanju manje su kazne... Ja rekoh da se osiguram jer ovaj moj na vodu kad je sklopljen oce da opali i kad ga ne diram :rumenko:

Pa nem pojma, zanimalo me dal ljudi u nas generalno imaju takvo (ochigledno ne lovachko) oruzhje. Al sam se onda setio da i ako imaju nisu spremni to da priznaju ninternetu nedobog. I uzasno me zanima zashto bi neko imao, dal je to kao "da se zashtitim" ili "nikad se ne zna zlu ne trebalo" ili shta vetj. Vido sam na nekom stranom foooorumu, pa sam se pitao kako li je kod nas.

Naravno da ne! Prije par mjeseci sam prvi put pucao iz pištolja. Bili na nekom selu ja i drug vojno lice, pa smo ispucali 15-ak metaka u neku flašu. Nije loš osjećaj, ali ne namjeravam da nabavljam pištolj.

Back