Пишем ти писмо...

Van_Helsing

Elita
Poruka
24.728
У ово модерно доба, кад је за комуникацију између људи потребно тако мало времена, у доба размењивања електронске поште, гласовних порука, сликовних порука, ускоро можда и мисаоних, не могу а да се са носталгијом не сетим првог правог писаног начина комуникације, писма.
Као клинац, па све до ране младости сам учествовао у том виду комуникације, а онда је електроника све то збрисала.
Зато ево једне теме где можемо писати писма. Форумашу, форумашици, познатим и непознатим у рл, себи... Битно је само да порука одаје утисак као да је писана шкрипавом оловком по листу папира!

Драге моје форумашице и драги моји форумаши,

Након много година проведених овде и много живописних ликова, драгих и недрагих, које сам сретао на том путешествију, хтедох само да кажем да је искуство које сам покупио успут немерљиво. Да не причам о томе колико уме бити забавно дружити се са вама. Стога, овим писмом желим да вам изразим захвалност што учествујете у мом животу задњих дванаест година. Шаљем га без маркице и адресе, а знам да ће пронаћи пут до сваког коме је упућено.

Све вас пуно воли и поздравља ваш друг!

Врабац,
01.11.2021.

Dragi/drage i nedragi/nedrage forumaši i forumašice
Jer ima vas i jednih i drugih kao što i ja nekima idem na živce, osećanja su uzajamna.
Svi ste vi ipak autentične ličnosti.
Ovo je bolje i lepše mesto nego što sam mislio, već sam četvoro ljudi upoznao uživo (od kojih su 3 ženske i sve tri su prva liga ;) ).
Nastavite da idete za svojim snovima jer to niko ne može umesto vas.
Volim vas i ne volim (kako koga :D )
Vaš Milance19
01.11.2021.

P.s. skuvajte mi kafu i napravite mi sendvič

Back