Pisanje Kineza po Apple-u: LeEco 3 Pro vs Iphone 7S Plus

Тихи

Starosedelac
Poruka
186.557

realistican test izmedju LeEco 3 Pro koji kosta 300 evra , i iphone 7s plus koji kosta 950 evra

Znaci na oba telefona su pokretali potpuno identicne aplikacije i merili vreme koliko je uredjajima bilo potrebno da ih pokrenu

Na kraju brzi Kinez za 4 sekunde od Apple Iphone 7S Plus koji navodno ima najbrzi procesor na trzistu.

Najveca kvaka je u tome sto je LeEco 3 puta jeftiniji od Apple-a iphone 7s plus :lol:

Robovanje brendovima je mnogo skup sport :)

Само што се не уграђују исти делови у један и други телефон Па један једва пређе праг гаранције а други и после пет година ради ко сат.
Затим са именом купујемо и идентитет и статус у друштву, а то је скупа ствар.
Одма постанеш већи човек, Женска срца брже куцају за тобом. Купио си лажну љубав, пажњу лажне пријатеље а све се то плаћа.
Правог пријатеља добијаш за џабе ал кога занимају прави пријатељи кад можеш да купиш ове друге.

realistican test izmedju LeEco 3 Pro koji kosta 300 evra , i iphone 7s plus koji kosta 950 evra

Znaci na oba telefona su pokretali potpuno identicne aplikacije i merili vreme koliko je uredjajima bilo potrebno da ih pokrenu

Na kraju brzi Kinez za 4 sekunde od Apple Iphone 7S Plus koji navodno ima najbrzi procesor na trzistu.

Najveca kvaka je u tome sto je LeEco 3 puta jeftiniji od Apple-a iphone 7s plus :lol:

Robovanje brendovima je mnogo skup sport :)

Brendiranje je jedan oblik borbe protiv laznih reklama...
Nije najbolji, ali ljudi su pokvareni , a sistem ih usmerava da budu jos pokvareniji....pa se mora tako...
Druga je stvar sto su ljuti tupavi pa smatraju da je ono na Tv odlicno....
Ali nema druge osim brendiranja, ne vole ljudi socijalizam i da istinu kazes o nekom proizvodu...

Само што се не уграђују исти делови у један и други телефон Па један једва пређе праг гаранције а други и после пет година ради ко сат.
Затим са именом купујемо и идентитет и статус у друштву, а то је скупа ствар.
Одма постанеш већи човек, Женска срца брже куцају за тобом. Купио си лажну љубав, пажњу лажне пријатеље а све се то плаћа.
Правог пријатеља добијаш за џабе ал кога занимају прави пријатељи кад можеш да купиш ове друге.

samo se ti tripuj da si pametan sto si dao za losiji/sporiji uredjaj 3 puta vise para

Ja bi reko da ispadas glup.

Inace ako nisi znao u ovom LeEco Pro 3 se nalaze najkvalitetniji moguci proizvodi od procesora, do grafickog procesora, do memorije i kamere.

Npr procesor je Qualcomm Snapdragon 821 kamera 16 megapiksela Sony (iphone 12 MP) , takodje i baterija je mnogo jaca 4070 maH kod LeEco Pro 3 dok iphone ima 2900 mah

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8344&idPhone2=8065

Znaci niko ne moze da kaze sad da je iphone bolji/brzi kad je ovaj realan test pokazao drugacije.

Ja i moja zena inace imamo ove Le telefone ona Le 1S ja Le Max 2 i rade nam i dalje kao sat njoj vec duze od godinu a meni 6 meseci.

Poslednja izmena:
Nikad velike pare necu dati za mobilni.

za 90% ljudi su ekstra ovi kinezi od 120-130 evra kao npr Xiaomi Mi 4C

dual sim, sd kartica slot, 16 GB prostora, 3 GB RAM, solidan cpu , 5 inca full hd ekran - sta ti treba bolje za ono za sta telefon koristi 95% ljudske populacije a to je zvanje, slanje poruka, whatsapp, viber i facebook?

http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4c-7512.php

Sve preko 300 evra za mobilni je tesko bacanje para

- - - - - - - - - -

Brendiranje je jedan oblik borbe protiv laznih reklama...
Nije najbolji, ali ljudi su pokvareni , a sistem ih usmerava da budu jos pokvareniji....pa se mora tako...
Druga je stvar sto su ljuti tupavi pa smatraju da je ono na Tv odlicno....
Ali nema druge osim brendiranja, ne vole ljudi socijalizam i da istinu kazes o nekom proizvodu...

ne nego ljudi koji se ne razumeju uvek misle da je ono sto je najskuplje najbolje a ko sto vidimo to nije tako.

Najskuplje je ono sto se najvise reklamira a ne ono sto je najbolje. Uglavnom je tako.

Dobar telefon nema sta a i cena mu je odlicna. Medjutim veliki minus sto nema mogucnost za prosirivanje memorije,ne moze baterija da se menja, i koliko ce softverskih update-a dobiti u narednih par godina?Dabogda da ga budu podrzali godinu dana i to je to.

pa nijedan novi nema zamenu baterije vise .

Sto se tice memorije imas verziju telefona sa 16/32/64/128 GB. Inace daju update ali najbolja stvar na svakom telefonu koji je podrzan jeste instalirati stock Android tzv Cyanogenmod.

Tu dok si ziv imas update-a

Npr ja sam uzeo zeni Xiaomi Mi 4C i na njega instalirao Android 7.1

Npr moj drug dobio od firme Samsung J2 ili Y2 i pogledam ja na kimovilu tamo pise rezultat na Antutu benchmark 21.000 poena - telefon kosta 20.000 dinara.

Istovremeno pogledam Le 2 telefon kosta u kini 138 dolara sa carinom neka bude 170 znaci isto manje vise - e sad Antutu benchmark rezultat je 85.000 poena znaci 4 puta bolji Kinez od precenjenog Samsunga a za iste pare

Evo za oba telefona poredjenje

https://www.kimovil.com/en/compare/leeco-letv-le-2,samsung-galaxy-j2

Kinezi jednostavno satiru i samo jos budale i neznalice daju ogromne pare za Samsung, Apple, Sony, HTC uredjaje

Buducnost su uredjaji marki Xiaomi, Oppo, Meizu, Leeco

Inace procitah da novi Iphone koji ce izaci verovatno opet na jesen, ce kostati preko 1000 dolara/evra i nosice oznaku X

sisaj ovce :D

.....

Kinezi jednostavno satiru i samo jos budale i neznalice daju ogromne pare za Samsung, Apple, Sony, HTC uredjaje......
:D

E, galaksija sedmica je trenutno tata, i nije ti to samo Antutu što treba da se gleda. I sigurno da telefon od 200 evara sa njim ne može da se poredi. Te od 200 evara možeš da porediš sa ajfonoma. To da, al sigurno ne sa galaksijama sedmicama:zblesav:
A tek ne sa ovim što će sad da izbace na osmicama!

...onaj što manipuliše umovima :nosijelku:

Verujem da su kinezi buducnost. Huawei i Lenovo su provereni kvaliteti u svetu i kod nas. Asus telefoni nisu losi. Ovi drugi Xiaomi, LeEco, Meizu, Oppo, Oneplus tek treba da se rasire po svetu ako hoce. Za sad samo su fokusirani na mrezu po domovini i Aziji. U ostatku sveta ih nema. Xiaomi ima dosta fan sajtova po svetu, ali nije to to. Kina i Indija su sami po sebi ogromno trziste za finu zaradu. Tajvan, Tajland, Malezija, obe Koreje, Japan nisu mali, od 50-150 miliona stanovnika. Pored dobre cene, kvalitetnih performansi, ipak Samsung i Apple drze tron. Samsung proda preko 80 miliona za tri-meseca. Rekord drzi Xiaomi koji je pre dve godine prodao za 24h dva miliona primeraka jednog modela. Ta brojka za Kinu i Indiju nije nista.

Back