Pisac erockih prica

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
236.438
Citate neciju erotsku pricu..recimo da je dobro opisan cin sexa i da vam se dopada..mislite li da je pisac iole bolji i vestiji u krevetu ako tako slobodno-iskusno opisano pise o svojim dozivljajima ili fantazijama?

mislim da ima potencijal da bude takav iako nije konkretno ako naidje na kompaktibilnog partnera
niko tek tako nesto ne smislja ako nema to u sebi
mislim da to zenama bolje ide..samo 1 put sam imao neku prepisku poput hot chata i bilo je iznenadjujuce dobro oboma..nekako smo se nasli nenamenski i poklopili nadovezujuci se ko sta kome usput radi..samo jednom..i ne bih pisao erotske price iako mi svasta pada na pamet kad me inspirise

ima negde valjda sajt "cinjenice ako pisete sexi price, da bas ne lupate ko majmuni" tako nesto

mozes scenario ali ako nemas taj dozivljaj da li mozes bas ok da napises... osecanja su jedno, dogadjaji drugo. a seks je valjda specifican
mozda moze to se valjda vidi po piscima i knjigama

pa mora da bude i dobar pisac, da

ima negde valjda sajt "cinjenice ako pisete sexi price, da bas ne lupate ko majmuni" tako nesto

mozes scenario ali ako nemas taj dozivljaj da li mozes bas ok da napises... osecanja su jedno, dogadjaji drugo. a seks je valjda specifican
mozda moze to se valjda vidi po piscima i knjigama

pa mora da bude i dobar pisac, da

to se podrazumeva. loš pisac neće umeti pošteno ni kaput svog junaka da opiše

Citate neciju erotsku pricu..recimo da je dobro opisan cin sexa i da vam se dopada..mislite li da je pisac iole bolji i vestiji u krevetu ako tako slobodno-iskusno opisano pise o svojim dozivljajima ili fantazijama?

Ne mislim, ali mislim da se čitajući nečiju priču može jako precizno odrediti šta konkretno ta osoba želi i voli u seksu.. A ne čitam te priče ovde gore, sve su dosadne

Back