pirsinzi

Jel ima sad ikog ?

swejedno,mozda stawim pirs na obrvu..........jos nis neznam..sta cu
mozda neznam za obrvu,al imam dva pirsinga na ljevom uhu.....tj.
na hrskawici..............:???:

Fora je bit drukciji od drugih :ok::ok:

I po hiljaditi put...imam pirsing na obrvi i obožavam ga.

Ja mogu samo da te uputim, a da ti kažem da li da staviš ili ne, ne mogu nikako, pre svega zato što te ne znam i ne mogu da pretpostavim kako bi ti stajalo.
Ali, ako se odlučiš da radiš, uradi kod profesionalaca, tj. na proverenom mestu.

P.S. Još nešto, ako se odlučiš za pirsing, moraš biti jako disciplinovana, jer ćeš morati da ga paziš, redovno čistiš i neguješ.

Ja sam rekla da cu da stavim na pupak, i gotovo, nashla sam neke snimke na youtube kako se to radi, chisto da vidim da li boli :mrgreen: nashla sam neki sajt u vezi svega toga, odrzavanje, i josh malo da se strpim i eto....

E ljudi ne znam sa da radim da stavim pirsing na obrvu ili ne!?
Daj braco pomazite,dajte mi svoje savjete!!!!!!!

ne mozemo ti mi dat savjet ol ti busit il ne...:roll:
ja cu uskoro na obrvi..ovih dana....strah me, al ***....sto neko rece bolje nego da se kajem cijeli zivot sto to isam uradila....idi kod profesionalca u tome ti je sva teorija...kad dodjes fino se raspitaj o svemu sto te interesuje i eto....
al idi samo ako si stvarno sigurna da to oces....
ja sam sigurna jer mi se to stvarno svidja i naravno da me strah i infekcija i gresaka osobe koja mi to bude radila, i reagovanja mog org, kao i toga kako ce mi stojat....al....stvarno mi se svidja i stvarno zelim to....:mrgreen:
kad bi postojalo nesto kao proba da ja vidim kako bi mi to stojalo:think:............

Back