Sta mislite o tome? Meni se mnogo dopada, razmisljam da stavim. Ima li neko tj. neka da vec ima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
super zvuci ali ne treba biti nesiguran.MalaBgd:Jeste li videli nekad na slici, na nekoj cici kako dobro izgleda? :wink:
MalaBgd:Sta mislite o tome? Meni se mnogo dopada, razmisljam da stavim. Ima li neko tj. neka da vec ima?
MalaBgd:Sta mislite o tome? Meni se mnogo dopada, razmisljam da stavim. Ima li neko tj. neka da vec ima?
Videla sam, jedna moja poznanica ima i pokazala mi je. Meni se ne svidja li ako se tebi svidja samo napred. Ja sam busila pupak i radila tetovazu zato sto sam to stvarno zelela da uradim i niko me nije mogao odgovoritiMalaBgd:Jeste li videli nekad na slici, na nekoj cici kako dobro izgleda? :wink:
E, ovu misao si bas i mogao zadrzati za sebe... :x :x :xTommy_V:Ja sam protiv. Prvi razlog - postajes podlozniji mogucim malverzacijama. Mislim, nemas pojma na sta sve covek pristane kada ima probudenu bradavicu a ti uzmes klesta i pocnes da ga "ispitujes"...
moze BAS DA BOLI.....
bzvz...MalaBgd:Sta mislite o tome? Meni se mnogo dopada, razmisljam da stavim. Ima li neko tj. neka da vec ima?
Ova ti izgleda kao drogirana!MalaBgd:
Da, ali... Kako imas srca? Bradavice su jedan od najneznijih delova tela...MalaBgd:Pa nije bitna ona nego njen pirsing![]()
Imala sam mnogo lepsih slika nego sam pobrisala![]()
A isto je kao kad ljudi stave na usi,nos,obrvu samo sto ovo ne vidi niko osim mene i mog decka,to je za nasu dusu :wink: