gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
sa sve marsovcima unutri 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta ako su odatle vukli kamen za Egipat?sa sve marsovcima unutri![]()
Misli se da Piramide sluze prolaz Faraonu u Podzemni Svet.Ja bas u to ne vjerujem,a takodje ne vjerujem da su ih ljudi izgradili jer su blokovi preteski za 40 ljudi da ih nose ako ne i vise.Njihove dimenzije nam govore koliko dana u godini ima.Opet niko nije prosao kroz cijele Piramide pa me bas zanima Ko ih je napravio.Slican slucaj ima u Peruu oni veliki crtezi raznih zivotinja i tako nemoguce je da ih je covek napravio stare su odprilike 7000 godina.Tako su precizno napravljene da se stvarno zapitam da li ih je covjek napravio.
Misli se da Piramide sluze prolaz Faraonu u Podzemni Svet.Ja bas u to ne vjerujem,a takodje ne vjerujem da su ih ljudi izgradili jer su blokovi preteski za 40 ljudi da ih nose ako ne i vise.Njihove dimenzije nam govore koliko dana u godini ima.Opet niko nije prosao kroz cijele Piramide pa me bas zanima Ko ih je napravio.Slican slucaj ima u Peruu oni veliki crtezi raznih zivotinja i tako nemoguce je da ih je covek napravio stare su odprilike 7000 godina.Tako su precizno napravljene da se stvarno zapitam da li ih je covjek napravio.
cije dimenzije nam govore koliko dana u godini ima?
i koji su to crtezi u peruu, daj neki link, sliku, nesto![]()
Dimenzije Piramida nam to govore.Evo ga link nisam mogao da nadjem slikupauziraj na 1:06.
Opet one su tako tacno nacrtane da je tesko i naucnicima danas to da urade.Dugacki su bise od 15 km.
Piramida definitivno jeste Magičan oblik...