Piramida stara 12.000 (ili više) godina otkrivena u Bosni?

ja lichno mislim da to brdo shto lichi na piramidu je chista sluchajnost...a taj shto ju je nashao je mozda nashao delove neke gradjevine koja je sagradjena pre 12000 godina...mozda je to neka kutja koja se nekim sluchajem zadesila tu u tom brdu...bolje on nek uzme samplove sa svih mogutjih mesta na tom brdu i da utvrdi da je ispod cele povrshine piramida...da se ne uspostavi da je to kamenchina obichna koja je izronila tu prilikom nekog zemljotresa pre 12000 godina.A mozda je i vulkan...;)

Semir je bio gost na tv duelu sa nekom ženom koja je arheolog i radi u Zemaljskom muzeju u Sarajevu. Prvo što ga je pitala da li je on školovan arheolog na šta je on odgovorio da nije, ali da se školuje 25 godina (ekonomija,sociologija svašta nešto od svega po malo) :lol: iz raznih oblasti i da je njegovo interesovanje vezano za razvoj civilizacije žena mu je rekla da postoje dokazi da je čovjek na područjima Bosne živio i prije 100.000 godina a da su te rukom obrađene ploče već poznate odavno i da su prepoznate kao položeni nezavršeni stećci -ploče. Semir se zadržavao na novim pristupima određivanja starosti društava DNK analizi i rekao da je prema najnovijim istraživanjima otkriveno da su najstariji Portugalci i Bosanci :lol: govorio je kako je pristup istraživanjima previše konzervativan sve u svemu djeluje mi kao šarlatan koji se dobro zajebava, a najavio je iskopavanja sljedeće godine ako neko da lovu (baš me čudi da je ovo spomenuto :lol: )

Back