Pipljiv problem

Troublemaker1

Obećava
Poruka
87
Moja Nela nije više fit kao nekad ...moja procena je da se radi o višku od 8 kilograma , čak me moja majka pitala zašto se tolko razvalila, trudna nije to smo oboje već ispitali. Kako da joj kažem da mora da smrša minimum 8 kilograma a da je ne uvredim?

Moja Nela nije više fit kao nekad ...moja procena je da se radi o višku od 8 kilograma , čak me moja majka pitala zašto se tolko razvalila, trudna nije to smo oboje već ispitali. Kako da joj kažem da mora da smrša minimum 8 kilograma a da je ne uvredim?

Reci joj lepo. Zeno debela si, da sam hteo debelu zenu takvu bih ozenio, a ne tebe mrsavu. Ja te strasno volim zbog tvoje unutrasnje lepote i volecu te uvek, ali ukoliko to ne uradis moj penis ce da voli drugu. Znaci ako neces da nadjem svalerku na dijetu. Bice dreke, skine i vike par dana, ali ces kroz dva meseca primetiti da je normalne tezine.

joj ja te skroz razumem,mada kapiram da je tema zaebancija
i ja imam potrebu da kazem nekim ljudima iz svog bliskog okruzenja da su se previse ubucili,nit je dobro za zdravlje,nit za samopouzdanje,a tek sto nije dobro kad krenu sa nezdravim dijetama da bi visak skinuli
al mislim da nece bas dobro reagovati,pa cutim

pa osmisli joj hrono jelovnik, a ti se kao prikljuci
mislim ako stvarno hoces rezultat
ja sam muza pre 10-ak godina naterala da jede sta mu se da, i smrsao je brzo i nikad se vise nije ugojio
prosle godien sam ja smrsala uz pomoc hrono ishrane
hrono ishrana je zakon

mada
jedina osoba na celom svetu koja mi nije trljala na nos kada sam bila u debeloj fazi je upravo Genije
a ni seksa mi nije falilo
mislim zezao me tu i tamo, ali ne i ozbiljno
nikad nije rekao moras da smrsas
smrsala sam jer sam ja to zelela

mislim ne znam zasto je to bitno, ali eto, pade mi na pamet

- - - - - - - - - -

a kada je on bio bucko, on je sam hrteo da smrsa i ptao me kako
pa sam mu ja rekla da cu mu pomoci
nisam ni ja njemu rekla da smrsa
nije me bilo toliko briga
sa ili bez 5 kg vise, on je isti taj covek

Vise ce da uvredi laz: "Ma ne, super ti tako stoji" :roll:
Podrzi je. Ako mi je stalo do nekoga, solidarisacu se i sigurno ja necu uz film jesti cips i pavlaku dok on jede stapice sargarepe.
Na sve se moze skrenuti paznja lepo- Primetio sam da se si se u poslednje vreme ugojila. Zao bi mi bilo da se posle mucis ako sada mozes lakse skinuti dok visak nije velik.
Ali, ako Nelu bas briga za to, dzabe ti :p Sto bi Seve :lol: rekla: Meni ne treba maneken za ljubav, ko se sebi svidja dok mene grli. Ako ti je zena ukras, nadji novi. A ova buca ce snaci i bez tebe, vrlo brzo i lako :)

Vise ce da uvredi laz: "Ma ne, super ti tako stoji" :roll:
Podrzi je. Ako mi je stalo do nekoga, solidarisacu se i sigurno ja necu uz film jesti cips i pavlaku dok on jede stapice sargarepe.
Na sve se moze skrenuti paznja lepo- Primetio sam da se si se u poslednje vreme ugojila. Zao bi mi bilo da se posle mucis ako sada mozes lakse skinuti dok visak nije velik.
Ali, ako Nelu bas briga za to, dzabe ti [emoji14] Sto bi Seve [emoji38] rekla: Meni ne treba maneken za ljubav, ko se sebi svidja dok mene grli. Ako ti je zena ukras, nadji novi. A ova buca ce snaci i bez tebe, vrlo brzo i lako :)
Ma jel... Kad se muskarac ugoji on je zapustena svinja, a zena samosvesna, emancipovana i zna sta hoce - fit muskarca. A kad se zena ugoji ona je lepa buca, a muz opet plitka svinja jer mu je bitan njen izgled umesto unutarnje lepote... :D

Suociti ju sa problemom drito i bez okolisanja. Debela zena - tuzan penis. A onda ce biti 'zasto gledas druge zene'.

Ma jel... Kad se muskarac ugoji on je zapustena svinja, a zena samosvesna, emancipovana i zna sta hoce - fit muskarca. A kad se zena ugoji ona je lepa buca, a muz opet plitka svinja jer mu je bitan njen izgled umesto unutarnje lepote... :D

Suociti ju sa problemom drito i bez okolisanja. Debela zena - tuzan penis. A onda ce biti 'zasto gledas druge zene'.

Ako se neko boji debljine, bojim se ja. I ako neko ne voli visak, ne volim ja. Kod sebe...
Muskarac mi je vazno da izgleda zdravo, koji kg vise to ne narusava.
Ali je cinjenica da su ukusi razliciti, da neki vole zene sa decackom gradjom, neki fit i sportske a neki bas vole buce. I svako ce naci spram sebe. Ni za kim se ne pati dugo, a za nekima se ne pati uopste. Naprotiv, prodise se :)

Ako se neko boji debljine, bojim se ja. I ako neko ne voli visak, ne volim ja. Kod sebe...
Muskarac mi je vazno da izgleda zdravo, koji kg vise to ne narusava.
Ali je cinjenica da su ukusi razliciti, da neki vole zene sa decackom gradjom, neki fit i sportske a neki bas vole buce. I svako ce naci spram sebe. Ni za kim se ne pati dugo, a za nekima se ne pati uopste. Naprotiv, prodise se :)
Samo sam skrenuo pozornost na neke duple standarde u vezi muskaraca i zena, jer garantujem da ce autor teme da dobije po labrnji, em od zene, em njenih frendica :)

Samo sam skrenuo pozornost na neke duple standarde u vezi muskaraca i zena, jer garantujem da ce autor teme da dobije po labrnji, em od zene, em njenih frendica :)

vidi
kad se javi visak masti na telu, to znaci da to telo luci i vise estrogena - bilo ono musko ili zensko
moras da priznas da je ipak lepse kad je zensko telo zenstvenije nego musko
nekako ne ide - zenstven muskarac

Back