Пипци великог брата све дужи илити Законом против "фашизма и неонацизма"

Ево, напокон су поставили снимак те емисије Стање нације:

http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=902&nav_id=360213

"Da li podržavate usvajanje Zakona kojim se zabranjuju skupovi i simboli ultradesničarskih organizacija u Srbiji? Učestvuju: Srećko Šekeljić, pokret Evropa nema alternativu i Radovan Tvrdišić, Dveri."

Ultra-desnicarske organizacije su sirok pojam. Imate Obraz, mahom studente koji pate od hronicne nejebice i zalazu se za fundamentalisticku nacionalnu drzavu. Nije zabelezen slucaj da su nekoga tukli, ili bilo kako maltretirali. Ocito je da su bezopasni.

S druge strane tu je i Nacionalni stroj, oni nista ne studiraju, ali, bato, sto vole da biju... E, njih i slicne treba prvo zabraniti, pa strpati u prdekanu na neki duz period.

Dakle, ne treba zabranjivati sve ultra-desnicare i njihove skupove, nego samo one koji su dokazano opasni po okolinu.

ma jok. ovim zakonom se tebi prosto dokazuje koliko kao glasac vredis. to nije zakon, to se zove - ovco, bleji!

Blejaćeš ti,jer nećeš moći da iskazuješ "patriotizam"lomnjavom semafora,kioska,krađom patika i bezveznim govorima mržnje u kojima je svako drugi kriv.

Ultra-desnicarske organizacije su sirok pojam. Imate Obraz, mahom studente koji pate od hronicne nejebice i zalazu se za fundamentalisticku nacionalnu drzavu. Nije zabelezen slucaj da su nekoga tukli, ili bilo kako maltretirali. Ocito je da su bezopasni.

S druge strane tu je i Nacionalni stroj, oni nista ne studiraju, ali, bato, sto vole da biju... E, njih i slicne treba prvo zabraniti, pa strpati u prdekanu na neki duz period.

Dakle, ne treba zabranjivati sve ultra-desnicare i njihove skupove, nego samo one koji su dokazano opasni po okolinu.

Јеси осетио на себи? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Opozicija i Palma će glasati protiv
Autor: M. Maleš | Foto:O. Bunić | 13.05.2009. - 05:00

Zakon o zabrani neonacističkih i fašističkih organizacija, koji je predložila LSV, ima sve šanse da prođe u Skupštini Srbije iako za njega neće glasati JS Dragana Markovića Palme i opozicija, koji smatraju da Srbiji generalno ne preti opasnost od fašizma. Ostale stranke vladajuće koalicije, kao i poslanici LDP, podržaće ovaj zakon kako bi sprečili delovanje ultradesničarskih organizacija poput „Nacionalnog stroja“ i širenje ksenofobije. Međutim, neće biti zabranjeni bedževi s likom Vojislava Šešelja, kako je izjavio predlagač zakona Nenad Čanak.

Predlogom novog zakona zabraniće se isticanje simbola i bilo kakvo delovanje neonacističkih i fašističkih organizacija ili udruženja, kao i propagiranje njihovih ideja. Ukoliko registrovano udruženje ili organizacija pokaže pretenzije prema takvim idejama, predložiće se njegovo brisanje iz registra.
Predviđa se, takođe, zabrana propagandnog materijala kojim se podstiče rasna, nacionalna ili verska mržnja, kao i netrpeljivost prema slobodnim opredeljenjima građana.
Međutim, kako saznajemo, odredba zakona koja predviđa sankcionisanje širenja materijala i upotrebu simbola kojima se opravdavaju ideje i radnje optuženih ili osuđenih pred Haškim tribunalom, po svemu sudeći će biti izmenjena, s obzirom na to da u suprotnom SPS neće dati podršku zakonu.
- Biće zabranjeno sve ono što je direktno na diskursu neonacizma i fašizma, jer smatramo da je to potrebno zbog sve učestalijih ispada neonacističkih i fašističkih organizacija, ali nikome neće biti zabranjeno da nosi bedževe sa likom Vojislava Šešelja ili šta slično. To ne stoji eksplicitno u zakonu - kaže za „Blic“ poslanik DS Vlatko Ratković.
U SPS, čiji je nekadašnji predsednik Slobodan Milošević preminuo u Haškom tribunalu, kažu da će podržati zakon, ali ne u predloženoj verziji LSV.
- Mi smo protiv svakog antifašističkog delovanja, ali ne znam kakve veze sa tim ima mantra Nenada Čanka. I da li to on, možda, sebi daje za pravo da donosi istorijsku ocenu događanja u Srbiji - komentariše za „Blic“ poslanik SPS Dušan Bajatović.
Poslanici LDP će sigurno glasati za zakon jer, kako podseća poslanik te stranke Slobodan Maraš, još pre dve godine lider LDP Čedomir Jovanović učestvovao je u antifašističkom maršu u Novom Sadu, organizovanom zbog najava „Nacionalnog stroja“ da će obeležiti rođendan nacističkog vođe Himlera.
Predlagač zakona Nenad Čanak očekuje većinsku podršku i ocenjuje da DSS i SRS neće podržati predlog zakona, „jer se osećaju direktno pogođeni“, dok predstavnici ostalih stranaka, kako je naveo, moraju objasniti iz kojih pobuda ne podržavaju zakon koji se oslanja na antifašističku tradiciju.
S druge strane, lider JS Dragan Marković kaže da poslanici te stranke neće glasati za predlog o zabrani neonacističkih i fašističkih organizacija pošto mu „nije poznato da u Srbiji postoji neka fašistička ili nacistička organizacija“. Lider NS Velimir Ilić otišao je još korak dalje. On je u izjavi za „Blic“ ocenio da u Srbiji ne postoji nijedan neonacista ili fašista, što kažu i radikali.
Šef poslaničkog kluba „Napred Srbijo“ Tomislav Nikolić je ocenio da je predloženi zakon nepotreban i da ga treba skinuti sa dnevnog reda smatrajući da je dovoljno to što je Ustav opredeljen protiv fašizma i svakog drugog oblika diskriminacije.
Traže kaznu za Aligrudića zbog snimanja kamerom
Šef poslaničke grupe DSS Miloš Aligrudić snimao je prekjuče privatnom kamerom poslanike vladajuće većine da bi dokazao da izglasavaju zakone bez kvoruma i taj snimak podelio novinarima, tvrdeći da je sve bilo neregularno. Na snimku se vidi da neke kartice poslanika vladajuće većine stoje u elektronskom sistemu za glasanje iako njihovi vlasnici ne sede na svojim mestima. Administrativni odbor zaključio je da je neovlašćeno snimanje video kamerom u sali za sednice suprotno poslovniku i ukazao na to da je predsednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović dužna da izriče mere onima koji postupaju protivno odredbama poslovnika.
- To je potpuno pogrešno postavljena teza. Bolje da se postavi pitanje šta je tu snimljeno - rekao je Aligrudić.
Predsednica parlamenta odbacila je optužbe Miloša Aligrudića da u ponedeljak parlament u jednom trenutku nije imao kvorum.
- Sve vreme je bilo kvoruma. Bitno je da su poslanici vladajuće većine koji se ne izjašnjavaju o najvećem broju amandmana bili u sali, da je njihova kartica tu gde su i oni, a to što se ne izjašnjavaju daje im pravo da mogu malo i da ustanu - rekla je ona. Prema rečima Đukić-Dejanović, tempo glasanja je takav da mali broj poslanika može "baš mirno da sedi sve vreme, bez obzira na to što se daju pauze".

Niko meni nece zabraniti da nosim Indiske suvenire !

svastika-ss.jpg

swastika.jpg

Ma jok, te celave majmune cak i ja mogu da isprepickam.

Ех, сад ... Прецењујеш се јел? Не лупетај ... Мислим да би се укакио кад би се срео с таквима.

Него, овај АДСЛ је баш оптерећен нацистима. Изгледа да су му они фетиш :hahaha::hahaha::hahaha:

Bas naprotif, mein kamarad.

Pa sretao sam se. U proseku neizivljena klincadija bez mozga i muda.

А ти си онда сретао оне по 12 и 13 година :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Батали то ... Веруј ми да када би се срео са оним правим, да не би знао где пре да бежиш

Marva je hrabra samo kad je odnos najmanje dva prema jedan u njihovu korist, a na drugoj strani poželjno da se nađe mali ili baš stariji Rom koji ne može da pruža otpor.
Posebno se okomljuju na usamljene radnike JP Gradska čistoća, one što vuku kantu i metlu i čiste i đubre koje prave ovi debilni ćelavi kreteni.Ne diraju radnike Čistoće na kamionima, tu ih je več četvorica, pa može i da se popije po pi*ci.
Bili su dovoljno tupi, glupi, bezobrazni i drski i ubilački nastrojeni da su na stepenicama na Zelenom vencu batinama ubili poznatog srpskog glumca Dragana Maksimovića, jer su mislili da je Rom.Preminuo je od teških unutrašnjih povreda izazvanih batinama dva meseca posle prebijanja, 04.02.2001.
Stoka bezrepa.

А ти си онда сретао оне по 12 и 13 година :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Батали то ... Веруј ми да када би се срео са оним правим, да не би знао где пре да бежиш

Pa sreo sam ih ja kad sam šetao Vidikovačkim vencem sa jednim drugarom.Njih trojica, namršteni, opasni, jel,mimoišli nas, jedan se vratio i udario mog drugara bejzbol palicom u glavu.Međutim ovaj je pao na kolena, ustao i rekao "sad ću da ti *ebem mamu", na šta su sva trojica srBskih vitezova nadala u bežaniju prema Rakovici, tako da sam stigao samo jednog da pogodim flašom Becksa u leđa.

edit: našao ih je posle, i po običaju kukali, molili i plakali, ali nije vredelo.Ja sam negde u dubini duše dobar, ali ovaj moj drugar baš nije.

Marva je hrabra samo kad je odnos najmanje dva prema jedan u njihovu korist, a na drugoj strani poželjno da se nađe mali ili baš stariji Rom koji ne može da pruža otpor.
Posebno se okomljuju na usamljene radnike JP Gradska čistoća, one što vuku kantu i metlu i čiste i đubre koje prave ovi debilni ćelavi kreteni.Ne diraju radnike Čistoće na kamionima, tu ih je več četvorica, pa može i da se popije po pi*ci.
Bili su dovoljno tupi, glupi, bezobrazni i drski i ubilački nastrojeni da su na stepenicama na Zelenom vencu batinama ubili poznatog srpskog glumca Dragana Maksimovića, jer su mislili da je Rom.Preminuo je od teških unutrašnjih povreda izazvanih batinama dva meseca posle prebijanja, 04.02.2001.
Stoka bezrepa.

Ко је то урадио и зашто, не бих знао. ... А ти дај линк па да се уверимо у тај податак

Pa sreo sam ih ja kad sam šetao Vidikovačkim vencem sa jednim drugarom.Njih trojica, namršteni, opasni, jel,mimoišli nas, jedan se vratio i udario mog drugara bejzbol palicom u glavu.Međutim ovaj je pao na kolena, ustao i rekao "sad ću da ti *ebem mamu", na šta su sva trojica srBskih vitezova nadala u bežaniju prema Rakovici, tako da sam stigao samo jednog da pogodim flašom Becksa u leđa.

edit: našao ih je posle, i po običaju kukali, molili i plakali, ali nije vredelo.Ja sam negde u dubini duše dobar, ali ovaj moj drugar baš nije.

Ај не лажи ... :hahaha::hahaha::hahaha:

Ти и већ познат по подметању неистина на овом форуму. Да је овај пао на колена, веруј ми да би лежао на земљи. Ко зна шта си ти сањао.

Back