Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
S tobom? To je nemoguće.Izuzev ako imaš komentar na činjenice sa linka koji sam naveo, otvori posebnu temu.Ako nemaš, ćuti i ne spamuj.
a ko je prvi poceo da spamuje
Smesan si ko crtac covece.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S tobom? To je nemoguće.Izuzev ako imaš komentar na činjenice sa linka koji sam naveo, otvori posebnu temu.Ako nemaš, ćuti i ne spamuj.
a ko je prvi poceo da spamuje

ma jok. ovim zakonom se tebi prosto dokazuje koliko kao glasac vredis. to nije zakon, to se zove - ovco, bleji!
Ultra-desnicarske organizacije su sirok pojam. Imate Obraz, mahom studente koji pate od hronicne nejebice i zalazu se za fundamentalisticku nacionalnu drzavu. Nije zabelezen slucaj da su nekoga tukli, ili bilo kako maltretirali. Ocito je da su bezopasni.
S druge strane tu je i Nacionalni stroj, oni nista ne studiraju, ali, bato, sto vole da biju... E, njih i slicne treba prvo zabraniti, pa strpati u prdekanu na neki duz period.
Dakle, ne treba zabranjivati sve ultra-desnicare i njihove skupove, nego samo one koji su dokazano opasni po okolinu.

Koje naciste? Gde si ti video naciste?

Ma jok, te celave majmune cak i ja mogu da isprepickam.Јеси осетио на себи?![]()

Ma jok, te celave majmune cak i ja mogu da isprepickam.

Bas naprotif, mein kamarad.Ех, сад ... Прецењујеш се јел?
Pa sretao sam se. U proseku neizivljena klincadija bez mozga i muda.Не лупетај ... Мислим да би се укакио кад би се срео с таквима.
Bas naprotif, mein kamarad.
Pa sretao sam se. U proseku neizivljena klincadija bez mozga i muda.

А ти си онда сретао оне по 12 и 13 година
Батали то ... Веруј ми да када би се срео са оним правим, да не би знао где пре да бежиш
Marva je hrabra samo kad je odnos najmanje dva prema jedan u njihovu korist, a na drugoj strani poželjno da se nađe mali ili baš stariji Rom koji ne može da pruža otpor.
Posebno se okomljuju na usamljene radnike JP Gradska čistoća, one što vuku kantu i metlu i čiste i đubre koje prave ovi debilni ćelavi kreteni.Ne diraju radnike Čistoće na kamionima, tu ih je več četvorica, pa može i da se popije po pi*ci.
Bili su dovoljno tupi, glupi, bezobrazni i drski i ubilački nastrojeni da su na stepenicama na Zelenom vencu batinama ubili poznatog srpskog glumca Dragana Maksimovića, jer su mislili da je Rom.Preminuo je od teških unutrašnjih povreda izazvanih batinama dva meseca posle prebijanja, 04.02.2001.
Stoka bezrepa.
Pa sreo sam ih ja kad sam šetao Vidikovačkim vencem sa jednim drugarom.Njih trojica, namršteni, opasni, jel,mimoišli nas, jedan se vratio i udario mog drugara bejzbol palicom u glavu.Međutim ovaj je pao na kolena, ustao i rekao "sad ću da ti *ebem mamu", na šta su sva trojica srBskih vitezova nadala u bežaniju prema Rakovici, tako da sam stigao samo jednog da pogodim flašom Becksa u leđa.
edit: našao ih je posle, i po običaju kukali, molili i plakali, ali nije vredelo.Ja sam negde u dubini duše dobar, ali ovaj moj drugar baš nije.

Vidim ja da tebi bas nije bilo lako, njih dvojica a ti i babo sami...u strahu su velike oci i nerealna percepcija. Nego, nisi mi odgovorio na pitanje, gde si video naciste na onoj slici "iza zice"?