O žiriju:
O Sergeju nisam imala nikakvo posebno mišljenje... ni dobro, ni loše. Sad, otkako ga gledam u Zvezdicama... kakav šmeker i šarmer

.. umeren i odmeren, sa sve smislom za humor.
Inače, mislim da je žiri ok u principu. Da, stoji to da deca otpevaju par minuta, pa onda žiri rasprede po 10 minuta, ali takav je valjda kocept... Na šta bi ličilo da daju samo kratke i odsečne odgovore tipa - "Dobro je" ili "nije dobro".... em bi emisija trajala pola sata sve ukupno, em deca ne bi imala priliku da im se konkretno kaže šta da isprave i gde greše, kako da nešto bolje izvedu, itd. Nisu dosadni, znaju o čemu pričaju i do sada su skoro stopostotno bili u pravu.
Što se tiče "slatkorečivosti" što neko reče, pa zaboga, to su deca... pohvale, komplimenti i umerene kritike bi trebalo da im podignu samopouzdanje i da im pomognu da steknu sigurnost u sebe, da se oslobode...
I još nešto, Marijana Mićić je, što se mene tiče, naša najbolja voditeljka pa, rekla bih - ikada.
I još, još nešto... Šteta što je sve to na Pinku i mrzim što im dižem rejting, ali deca su neprocenjiva. Ne slažem se ni da je ovo njihova zloupotreba, to je samo način da oni pokažu šta umeju, a mi - da u njima uživamo.
- - - - - - - - - -
U večerašnjoj emisiji, pretposlednja po redu, ona mala iz Kragujevca... vauu....

Bugarka takođe odlična.