Pinkove zvezdice - treća sezona

duska.vodolija

Buduća legenda
Poruka
29.335
Članove žirija u trećoj sezoni “Pinkovih zvezdica” čine...
Leontina Vukomanović,
Jelena Tomašević,
Goca Tržan,
Sergej Ćetković i
Sale Tropico...
Dok je uloga domaćice i u ovoj sezoni pripala voditeljki Marijani Mićić.

Ziri-zvezdice-620x350.jpg

ne znam ko mi je od ove dvojice ljigaviji

Sergej Cetkovic je dobar covjek i pjevac .
Kako trcite da izjavite nesto negativno ?
Pa zvanicno nisu ni poceli ...:D

- - - - - - - - - -

Gledao sam prvu sezonu , drugu ne .

Za srce su mi prirasli Tamara Selimovic , David Radosavljevic , mali Pavle iz Kragujevca , Valentina Mec . To su mi bili favoriti . Zbog njih sam i pratio . Ziri je bio manje-vise retardiran .

Nisi gledao drugu sezonu i malog Marka Drobnjaka
To moras vidjeti i cuti bar finale cijelu emisiju .

Sergej Cetkovic je dobar covjek i pjevac .
Kako trcite da izjavite nesto negativno ?
Pa zvanicno nisu ni poceli ...:D

- - - - - - - - - -

Nisi gledao drugu sezonu i malog Marka Drobnjaka
To moras vidjeti i cuti bar finale cijelu emisiju .

Pa ako vec gledam zbog talentovanih klinaca mogu da kazem ko mi se svidja ko ne,zaostali smo preterano kad se potencira vise na ziriju nego na deci koja treba da nose show,njih gledamo 3 min onda ove slusamo pola sata,a te slatkorecive ne mogu da slusam,milan je prijatan za gledanje i slusanje i prilicno konkretan i strucan

ocigledno zanemarujes to da 80% emisije gledamo ziri i njihova dizvines proseravanja,pinkove zvezde nijednog clana ne podnosim i odmah prebacim kanal,tako isto mi je teze da gledam dragu decu zbog clanova zirija

Sve je to reklama ....
Nazalost i ostaiak gledalaca i publike misli isto sto i ti .
Moras priznati mi smo manje vazni djeca su u pitanju .
Djeca koja zive i bore se za svoje snove .

O žiriju:

O Sergeju nisam imala nikakvo posebno mišljenje... ni dobro, ni loše. Sad, otkako ga gledam u Zvezdicama... kakav šmeker i šarmer :cool:.. umeren i odmeren, sa sve smislom za humor.

Inače, mislim da je žiri ok u principu. Da, stoji to da deca otpevaju par minuta, pa onda žiri rasprede po 10 minuta, ali takav je valjda kocept... Na šta bi ličilo da daju samo kratke i odsečne odgovore tipa - "Dobro je" ili "nije dobro".... em bi emisija trajala pola sata sve ukupno, em deca ne bi imala priliku da im se konkretno kaže šta da isprave i gde greše, kako da nešto bolje izvedu, itd. Nisu dosadni, znaju o čemu pričaju i do sada su skoro stopostotno bili u pravu.

Što se tiče "slatkorečivosti" što neko reče, pa zaboga, to su deca... pohvale, komplimenti i umerene kritike bi trebalo da im podignu samopouzdanje i da im pomognu da steknu sigurnost u sebe, da se oslobode...

I još nešto, Marijana Mićić je, što se mene tiče, naša najbolja voditeljka pa, rekla bih - ikada.
I još, još nešto... Šteta što je sve to na Pinku i mrzim što im dižem rejting, ali deca su neprocenjiva. Ne slažem se ni da je ovo njihova zloupotreba, to je samo način da oni pokažu šta umeju, a mi - da u njima uživamo.

- - - - - - - - - -

U večerašnjoj emisiji, pretposlednja po redu, ona mala iz Kragujevca... vauu....:ok: Bugarka takođe odlična.

O žiriju:

O Sergeju nisam imala nikakvo posebno mišljenje... ni dobro, ni loše. Sad, otkako ga gledam u Zvezdicama... kakav šmeker i šarmer :cool:.. umeren i odmeren, sa sve smislom za humor.

Inače, mislim da je žiri ok u principu. Da, stoji to da deca otpevaju par minuta, pa onda žiri rasprede po 10 minuta, ali takav je valjda kocept... Na šta bi ličilo da daju samo kratke i odsečne odgovore tipa - "Dobro je" ili "nije dobro".... em bi emisija trajala pola sata sve ukupno, em deca ne bi imala priliku da im se konkretno kaže šta da isprave i gde greše, kako da nešto bolje izvedu, itd. Nisu dosadni, znaju o čemu pričaju i do sada su skoro stopostotno bili u pravu.

Što se tiče "slatkorečivosti" što neko reče, pa zaboga, to su deca... pohvale, komplimenti i umerene kritike bi trebalo da im podignu samopouzdanje i da im pomognu da steknu sigurnost u sebe, da se oslobode...

I još nešto, Marijana Mićić je, što se mene tiče, naša najbolja voditeljka pa, rekla bih - ikada.
I još, još nešto... Šteta što je sve to na Pinku i mrzim što im dižem rejting, ali deca su neprocenjiva. Ne slažem se ni da je ovo njihova zloupotreba, to je samo način da oni pokažu šta umeju, a mi - da u njima uživamo.

- - - - - - - - - -

U večerašnjoj emisiji, pretposlednja po redu, ona mala iz Kragujevca... vauu....:ok: Bugarka takođe odlična.

Cijeli post mi se dopao .BRAVO Shag...
Imamo u prvom krugu dvije Bugarke .
Djeca su super borci .

O žiriju:

- - - - - - - - - -

mislim ako ne provaljujes marijanu koji je folirant onda tek druge neces

mislim ako ne provaljujes marijanu koji je folirant onda tek druge neces

Sve je moguće, a i verovatno, pa i to da sam naivna... :)
Nego, bezveze je da dajete tako kratke, neodređene kvalifikacije, a ja odvojim par minuta da skuckam konkretno šta mi se sviđa i zašto. Pa dobro, hajde da pitam... Zašto misliš da se Marijana folira, u kom smislu? Da ne voli decu ili nešto drugo? Ja nisam ulazila u to kakva je ona u privatnom životu, nit' me interesuje niti je bitno, samo mislim da za ovakve zabavne programe više nego odlična, u svakom smislu.

Moram da kažem još nešto... Ja naprimer ne volim Pinkove zvezde, Grand šoue i slično, i nije me ni radoznalost povukla da zavirim u takvu temu i pročitam šta je neko napisao za Z.Brunclik ili D.Bubamaru, jednostavno nisam zainteresovana. Niti bi moje mišljenje tu ikoga osvestilo i otreznilo, niti promenilo bilo čiji muzički ukus, niti bih se ja bolje osećala da samo uđem, opljunem - i izađem. Poput onog posta iznad "što bednije i gore"...koji moram priznati uopšte ne razumem, pa ni ne odgovaram, ili nedajbože još gore, poput onog spamera koji je samo ulazio da bi ostavio tekst "Yebo vas Pink". U čemu je poenta?

Zato bi bilo dobro da oni kojima se Zvezdice ne sviđaju, prosto ne ulaze na ovu temu i ne spamuju, a ako već žele da nešto kažu, neka to bar bude neki smislen post, možda neko obrazloženje, mišljenje, stav...

- - - - - - - - - -

Evo mog favorita iz prošle emisije... :)

pa gledam je od leteceg starta i nikad mi nije bila simpaticna,onda jednostavan zivot,vb,posebno mi se zgadila kad su onog lika iz skole zavodjenja ismevali,krhka je kao cackalica i zbog toga ima nadrk stav,koji se ne vidi jer se ne potezu licne teme,sad kad ima duzu vezu i kad joj radi materinski instinkt pekmezi se u zvezdicama,ne kazem da je pratim nego kad naletim samo vidim nesto sto mi se ne dopada,sad je ti gotivis i nista konkretno iz ovoga ne vidis lose,otud je svako neslaganje hejt i zato je besmisleno trositi reci na nekog antipaticnog,nekom se svidja nekom ne,kad bude ziri komentarisao decu gledaj njene fejk nasmejane grimase,mozes i ton iskljuciti,a onda mi reci da li znas jos nekog takvog neopustenog voditelja

Back