PINK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:Idol::
e da promovisu i kretenizam......

ako budemo zabranili pink mi bismo krsili ljudska prava...

problem je u zakonima..

DOLE DRZAVA!! DOLE VLADA!!! ISPRED SKUPSTINEEEEEEEE!

:lol: :lol: :lol: Slazem se!!! Idemo prvo do mog faksa da bijemo mog dekana on je sa psihologije!! :lol: :roll: :lol: 8-)

Ma imam ja jos kreacija....npr posle mozemo da svratimo do sekretara na mom odeljenju da mu preuredimo kancelariju....pa onda pravac....vlada i to sto ti treba da zavrsavas....pa pink tj idemo satro kod Mikija na frizuru!!:) A sta mislis? Pa ga onda opanjkamo :lol: ....ijaoooo bilo bi zabavno!

Ahm, vako, da i ja nesto napisem....
Prvo, pre sam gledala filmove, i tada sam se uzasssssno nervirala zbog reklama koje idu jako cesto i traju i po 20min...sva sreca, pa imam zabac na 20m od mene....a ako gledam na TVu filmove onda ili na Hrtu ili na obnu....
Sto se tice Simpsonovih....pa, dok su se pustali jos pre nekoliko godina svaku epizodu sam gledala, pa makar je reprizivali po 100ti put. Kad su poceli da se daju u 16.30 gledala sam kad bi se setila i kad nebi isla u popodnevnu smenu.....
A Grand... pa vako.... Mene grand uzasno iritira....al nekad jednostavno nemogu a da se nenasmejem :)... jednom sam videla izvodjenje sexy robota i zivaa sam se iskidala :lol:
A sto se tice grand parade, nevena, da, jednom sam nakratko gledala neku jadnu zenu iz nekog pichkovca kako peva neku jos jadniju pesmu i komisija joj se u lice smeje....i pitaju oni nju kao, jel imala ona nekih nagrada za pevanje i slicno.... a ona kaze nesto u stilu, pa mene su stalno zvali na vencanja u selu da im pevam, i pevala sam na rodjendanima, i otac mi je govorio kako sam mnogo lepa i kako mnogo lepo pevam...i slicno...:(:(:(:(:(:(:( tuga bozija....
Btw, potpuno se slazem sa Lanom M. pozz!

Eeee jesu oni uopste zasluzili temu??
Ja mislim da nemam doticni program i nemam neku zelju,yebes ti film koji ti prekinu 250 puta sa reklamama od po 20 minuta!Tu paradu ne gledam zato sto mi se smuci,uvek su bili bolesni samo sto smo mi (koji smo nekada nazalost gledali ta sra*a) bili jos bolesniji pa smo to pratili...:smajlikojisekaje:
Ja sam sazaljive prirode i bolje sto to nisam gledala,dosta mi je i iz ove price....
Idem ...potresla sam se....

Pa da imeni lakse da se istresem, ali stvarno to je i meni palo napamet da sam im dala reklamu ovom temom (inace morala sam da promenim nik.....traze me neki ljudi:lol: :lol:
8) )
Ajde ldol pljucni jos koji put pa da fajrontiranmo....

Pink je bre , ma najgora televizija ( mada ima i gorih , ali njih skoro niko i negleda ) . Smrdljivi uzegli Pink . Kad cujem ili vidim da neko gleda Pink meni bude muka . Dodjemi da pokidam tog nekog . Toliko sam zamrzeo taj Slobodanov Pink da je to bolesno . Pink kao promovise srpsku savremenu kulturu , neki novi Turbo Folk . Jebacu mu majku komunisticku . Zatupi ljude u Srbiji . 10 godina sam rusio Slobodanov rezim , i sad ispada koda nista nismo radili tih dugih 10 godina . Sve je isto . E vala narednih 10 godina cu da rusim Pink , RTS i Turbo Folk . Kulturu su svi zaboravili a ona je najvaznija . Samo kad se setim kad je 1997 u onim demonstracijama Ceca Raznatovic pozivala gradjane da se vrate kucama , pa i preko TV Pinka , a Slobo iste te gradjane nazivao placenicima i izdajicama otadzbine preko RTSa .

Grupa studenata odluci da napravi anketu po kojoj ce utvrditi koliko zaista Turbo Folk zatupljuje djake .
Tako oni odaberu neki srednjoskolski razred i za pocetak ih pitaju ...
----- Dobro , deco slusa li ovde ko Turbo Folk ?
Niko nista neodgovara . Zachudjeni djaci se nesto pogledase medjusobno , ali niko nista ..

Zacude se i studenti da bas niko neslusa tu vrstu muzike , pa jedan od zachudjenja ponovo upita ...
----- Pa jel neko slusa Cecu , Indiru Radic , Jelenu Karleusu ?

Tek ce u odeljenju skoro u isto vreme svi od uzbudjenja u glas ...
----- ja , ja , ja slusam !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back