S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.534
Samo se ti zavaravaj.Препун Балкан чувара титоистичког наслеђа који навијају за НАТО, друже.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo se ti zavaravaj.Препун Балкан чувара титоистичког наслеђа који навијају за НАТО, друже.
Када си већ поменуо службене аутомобиле.Taman posla da direktor Koridora Srbije odgovara za neko ubistvo na naplatnoj rampi i to sa sluzbenom Skodom.
Чиме? Да критикујеш соц-комунисте а ословљаваш људе са ДРУЖЕ?Samo se ti zavaravaj.
Ne bre, tako se mi mladi međusobno oslovljavamo. Ne očekuje se od tebe da sa 83 godine to razumeš, tako da nije pametno ni da se mešaš.Чиме? Да критикујеш соц-комунисте а ословљаваш људе са ДРУЖЕ?
Хвала што си ми потврдио да сте ви млади генерално дебили, без обзира на ниво образовања.Ne bre, tako se mi mladi međusobno oslovljavamo. Ne očekuje se od tebe da sa 83 godine to razumeš, tako da nije pametno ni da se mešaš.
Čini ti se, a ustvari, samo te pregazilo vreme.Хвала што си ми потврдио да сте ви млади генерално дебили, без обзира на ниво образовања.
Хвала што си ми потврдио да сте ви млади генерално дебили, без обзира на ниво образовања.
Ти ћеш вечно живети? Време ти ништа не може?Čini ti se, a ustvari, samo te pregazilo vreme.
Neću, ali barem neću da guram nos u stvari koje ne razumem i koje me se ne tiču.Ти ћеш вечно живети? Време ти ништа не може?
Другови и другарице су изнад времена и простора.
Пуцаш у празно. Ја сам из четничке породице са обе стране, зато сам алергичан на поштапалицу 'друже',Neću, ali barem neću da guram nos u stvari koje ne razumem i koje me se ne tiču.
S druge strane, ti i tebi slični, u poodmaklim godinama, se upravo ponašate kao da je budućnost pred vama. Titovi pioniri, od rođenja učeni da slepo sledite uputstva iz Dnevnika 2, promašili ste svaki put kada ste prognozirali ishode dešavanja u svetu. Kladili ste se i na komunizam, i na Slobu, i oba puta ste izgubili. I nikada se nikome od mlađih generacija niste izvinili što ste im upropastili živote. Sada se ponovo kladite, ovog puta na Putina, u nadi da nećete da odete u istoriju baš kao potpuni luzeri. Ali, avaj, jedino što ćete da postignete jeste da upropastite još nekoliko naraštaja.