Pink od tragedije na Vračaru uživo napravio rijaliti sa advokatima i Đukom

Taman posla da direktor Koridora Srbije odgovara za neko ubistvo na naplatnoj rampi i to sa sluzbenom Skodom.
Када си већ поменуо службене аутомобиле.

Шведска 9,5 милиона становника - 10 службених државних аутомобила
Немачка 83 милиона становника - 1000 службених сржавних аутомобила
Србија 6,8 милиона становника - 6244 службених државних аутомобила

(овде се не рачунају возила полиције, хитне помоћи, војске, ватрогасних служби свих врста, горске службе спасавања, сектора за ванредне ситуације..... само државних функционера)

Ова 6244 аутомобила су 2021 године прешла 67 200 000 километара односно 10700 км по аутомобилу. Пошто ово нису аутомобили ниже класе него средње и више узећемо да је просечна потрошња око 8л/100 км (мислим да је већа) то онда испада да су потрошили 5 376 000 литара горива, од чега дизела највише. Ако се цена дизела од овог петка креће од 182 - 187 динара за литар горива то му онда дође 991 872 000 динара (са просечном ценом дизела од 184,5 рсд), а по званичном средњем курсу Народне Банке Србије (1еур=117,2954 рсд) значи да је народ платио за вожење политичара 8 456 188 евра. Ако додамо гуме, сервисе, регидтрације ова возила грађане Србије коштају око 1 900 000 000 динара односно 16 200 000 евра. Ово су трошкови без набавке аутомобила. Не смем ни да замислим колико кошта набавка ових 6244 аутомобила.

Ти ћеш вечно живети? Време ти ништа не може?
Другови и другарице су изнад времена и простора.
Neću, ali barem neću da guram nos u stvari koje ne razumem i koje me se ne tiču.

S druge strane, ti i tebi slični, u poodmaklim godinama, se upravo ponašate kao da je budućnost pred vama. Titovi pioniri, od rođenja učeni da slepo sledite uputstva iz Dnevnika 2, promašili ste svaki put kada ste prognozirali ishode dešavanja u svetu. Kladili ste se i na komunizam, i na Slobu, i oba puta ste izgubili. I nikada se nikome od mlađih generacija niste izvinili što ste im upropastili živote. Sada se ponovo kladite, ovog puta na Putina, u nadi da nećete da odete u istoriju baš kao potpuni luzeri. Ali, avaj, jedino što ćete da postignete jeste da upropastite još nekoliko naraštaja.

Neću, ali barem neću da guram nos u stvari koje ne razumem i koje me se ne tiču.

S druge strane, ti i tebi slični, u poodmaklim godinama, se upravo ponašate kao da je budućnost pred vama. Titovi pioniri, od rođenja učeni da slepo sledite uputstva iz Dnevnika 2, promašili ste svaki put kada ste prognozirali ishode dešavanja u svetu. Kladili ste se i na komunizam, i na Slobu, i oba puta ste izgubili. I nikada se nikome od mlađih generacija niste izvinili što ste im upropastili živote. Sada se ponovo kladite, ovog puta na Putina, u nadi da nećete da odete u istoriju baš kao potpuni luzeri. Ali, avaj, jedino što ćete da postignete jeste da upropastite još nekoliko naraštaja.
Пуцаш у празно. Ја сам из четничке породице са обе стране, зато сам алергичан на поштапалицу 'друже',
од стране вас другова декларативних противника титоизма, док у исто време газите његовим утабаним стазама.

Апсурдно је некога ко те оптужи за титоизам називати његовим пиониром.
Још један доказ младалачких лутања по лавиринту идеолошке незрелости.

Back