Pink od tragedije na Vračaru uživo napravio rijaliti sa advokatima i Đukom

nesko101

Elita
Poruka
20.747
AUTORSKA
Bruka kao se Pink televizija ponaša danas ceo dan u specijalnoj emisiji jer je pozvala advokate koji se ponašaju kao dželati i koji bi sada nekoga po kratkom.Ludilo je napravio i sam sns-ovac Đuka koji valjda od besa pokazuje da nije ni pravno ni moralno potkovana ličnost.
Zaista gledajući ovo zaključujem da se na Pinku moraju prvo zabraniti svi rijaliti programi ali i ovakve nezdrave emisije koje imaju negativn uticaj u ovom trenutku.

AUTORSKA
Bruka kao se Pink televizija ponaša danas ceo dan u specijalnoj emisiji jer je pozvala advokate koji se ponašaju kao dželati i koji bi sada nekoga po kratkom.Ludilo je napravio i sam sns-ovac Đuka koji valjda od besa pokazuje da nije ni pravno ni moralno potkovana ličnost.
Zaista gledajući ovo zaključujem da se na Pinku moraju prvo zabraniti svi rijaliti programi ali i ovakve nezdrave emisije koje imaju negativn uticaj u ovom trenutku.
264158264auto107190798447894auto8530891647348377365auton-300x175.jpg

Svi smo tuzni zbog ovog dogadjanja, a vrhuska je pre svega ljuta, ljuta jer im smeta u vladavini... Nekima se drmaju fotelje i zbog toga im nije prijatno...
Zato bi da se svete na detetu koje je psihopata i da to bude sve u odnosu na ovaj slucaj, voleli bi da tako zadovolje narod...Eventualno da se okrivi i zli zapad...

Dobricanka trazi smenu direktora skole nema mooda da to isto zatrazi od predsednika drzave i ministara.
Hocemo vanredne izbore!
To je samo cirkus za javnost kakva smena dirtektora prvo treba da odgovara ministar obrazovanja pa onda ministar policije zbog nesposobnosti.

AUTORSKA

Djuka je veliki patriota

Ja koliko sam ga razumeo danas on je da nastavnik bude Bog u učionici pa onda sa štapom po grbini naše dece.
Dok je nastavnik bio Bog uučionici, ovo se nije dešavalo...samo kažem. I danas je učenica napala nastavnicu nožem i povredila je, jer je nastavnica pokušavala da joj oduzme oružje. Je l to znači da od sutra krenem naoružana na posao , za svaki slučaj il da čekam da dobijem metak il nož ?Jel i vi tako idete na svoj posao ?

AUTORSKA
Ovo je njihovo maslo od cega zive

Dok je nastavnik bio Bog uučionici, ovo se nije dešavalo...samo kažem. I danas je učenica napala nastavnicu nožem i povredila je, jer je nastavnica pokušavala da joj oduzme oružje. Je l to znači da od sutra krenem naoružana na posao , za svaki slučaj il da čekam da dobijem metak il nož ?Jel i vi tako idete na svoj posao ?
Баш бих волео да видим наставника који ће да буде газда у учионици у којој има неколико задриглих потомака локалних буржујчића и моћника.

Натавник је могао да буде Бог и батина у једном другом друштвеном и економском амбијенту, а сада само може да се нада да неће добијати много батина.

Ja koliko sam ga razumeo danas on je da nastavnik bude Bog u učionici pa onda sa štapom po grbini naše dece.
Ја бих отпустио све наставнике, и у свакој учионици окачио по неколико боксерских џакова за ударање.

Svi smo tuzni zbog ovog dogadjanja, a vrhuska je pre svega ljuta, ljuta jer im smeta u vladavini... Nekima se drmaju fotelje i zbog toga im nije prijatno...
Zato bi da se svete na detetu koje je psihopata i da to bude sve u odnosu na ovaj slucaj, voleli bi da tako zadovolje narod...Eventualno da se okrivi i zli zapad...

Zli zapad i jeste u osnovi ovog zločina
Ali i vlast je zapadna...
Pa čiji igrači su ti i Premijerka Brnabička, koja je radila za američku kompaniju-agenciju, i Ministar privrede Basta koji bi da uvodi sankcije Rusiji i Ministarka energetike ex CNN uposlenica...itd nego ZAPADA!

Dakle da - zli zapad jeste kriv!
A mi kao narod jer smo zlom zapadu dozvolili da nam se infiltrira !

...

AUTORSKA
to su zapadne vrijednosti...

Back