PINK FLOYD vs LED ZEPPELIN

Pink Floyd ili Led Zeppelin

• Pink Floyd

• Led Zeppelin

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Whitesnake

Primećen član
Poruka
870
Ajd sad da vas vidim....ja neću glasati ni ya Floyde ni za Zeppelin jer stvarno ako bih glasao za jednne onda big druge uvredio,mislim da ova dva benda imaju apsolutno isti status i rock muzici...tako da,ali hajde da čujem vas :),uživajte...Long Live Rock N Roll :D

Poslednja izmena:
E ova tema ti stvarno nije trebala.Ne mogu se oni bas porediti tek tako i glupo ih je porediti.Prvi ti neces da glasas.Nisu oni Zvezda i Partizan

Dobro slažem se možda da se nemogu porediti što se samo g zvuka tiče,ali što se samog delovanja protekle 4 decenije na rock sceni tiče onda je to nešto totalno drugo...Ipak lično smatram da su ova dva benda apsolutno podjednako bila uticajna na rock sceni proteklih 4 decenije ...tako da...

Poslednja izmena:
Pa i meni su oni na neki nacin jednaki.E sad,da si jedne od njih uporedio sa Rolling Stonsima sto se tice uticaja na rok sceni izabrala bih Floyde ili Zeppeline ali i to verovatno iz razloga sto Stonse bas i ne slusam mnogo

Pa i meni su oni na neki nacin jednaki.E sad,da si jedne od njih uporedio sa Rolling Stonsima sto se tice uticaja na rok sceni izabrala bih Floyde ili Zeppeline ali i to verovatno iz razloga sto Stonse bas i ne slusam mnogo

Pa pazi,što se mene tiče Zeppeline više slušam i volim do Stounsa,ali opet Stounse volim više nego Floyde,tako da....
Ali ne gledajući iz ugla ličnog ukusa,opet mislim da Pink Floyd i Led Zeppelin dele mesto broj 1 gledajući ih tehničkog i muzičkog ugla,samog umeća i uvođenja novina u rock i muziku uopšte ako stavimo na stranu popularnost i tome sl. onda je ovakav rang definitivno a ako to uzmemo u obzir ona to mesto broj 1 dele Beatles i Rolling Stones ....

Potpuno drugaciji stilovi.Cak i ako su mi drazi Floydi a oni su inace vecito bili posebni i razliciti od svih ostalih grupa, nelogicno je porediti ih sa Zepp koji su pre svega hard rock bend.Naprimer- Led Zeppelin vs Deep Purple bi i imalo nekog smisla, mada jeste glupo nizati muziku u strogom poretku od boljeg ka losijem

Back