Pink Floyd ponovo nastupa uzivo!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Druge prilike tesko da ce biti, ujedinili su se samo zbog poboljsanja publiciteta humanitarnog Live8 koncerta, na inicijativu Boba Geldofa, a i dosta su matori cini mi se. Mislim da je jedino sto mozemo da izvucemo iz situacije to da pratimo preko tv-a ili Interneta (ko ima brzu vezu, naravno). Ja nemam brzu vezu pa me zanima da li neko zna koja televizija ce to prenositi kod nas, ako uopste prenosi, ili koja satelitska televizija... Cuo sam da BBC prenosi, ali kako gledati BBC? Ako neko prati na Internetu i to snimi bilo bi super da podeli sa ostalima...ipak je to Pink Floyd!

mama modesty:
To je jedini band na svetu koji mogu da slusam do besvesti. Jutros sam prvo slusala Dark side of the Moon, pa Ummagumma, a sad mi se vrti Animals.
Nenadje* su...

Leto je, ostavi se Animals-a! Mozes uciniti nesto lose sebi :shock:
Jesi slusala Meddle ili Relics? Dosta se razlikuju od Floyda u periodu posle "Tamne strane meseca" ali su isto tako dobri. Dodju kao osvezenje posle melanholicnog Animals-a i DSOTM. Meni se inace vrti Wish You Were Here. Jedino mi je istoimena pesma sa albuma dosadila,iako sveza i iskrena nekako je sladunjava... Ali Floyd se slusa od pocetka do kraja, zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back