Pink,BK Televizija ili B92

BK se suvise upljuvao da lici na svetsku TV i, po meni, u tome se ugushio (i nek mi neko posle 10 godina otkrije tajnu....sta znaci DJURA-svet mode :))),

pink ne diktira trendove vec ih prati...sigurno da ima svoju milionsku klijentelu i ne vidim zbog cega bi je se odricao...sigurno ne zato da bismo ga mi manje pljuvali ovde....a ima i simsponove :)

B92 ima najbolje autorske emisije (kulturni nokaut mi prvi pade na pamet), fantasticne visokobudzetne BBC-jeve emisije, neke jeftine serije u koje nemam zivaca da se udubljujem... sasvim solidan program, ali me jezivo nervira informativni program koji odise "selektivnom objektivnoscu".....vise sam im verovao u onom narandzastom studiju :)

dakle...nista nije crno ili belo.... srecom, neko je izmislio +/- dugmice na daljinskom

Da li ste culi najnoviju vest? Kao nece vise da pustaju Eyesburn i tako te,nego Vladu Georgijeva i Anu Stanic.Protiv Vlade nemam nista protiv :D ,ali kad krenu dalje nece se zaustaviti,postace ko pink! Pisalo je u novinama,naslov: Ruzicasta Be92

B92 definitivno.Mislim da nema razlike uopste raspravljati o tome.Prvo je PINK bio prvi,zatim jedno vreme BK,ali sada je dosao red i na B92.I ne mogu nikako da poverujem onim statistickim istrazivanjima kako je Pink najgledaniji,a B92 uvek na zadnjem mestu.Svaka cast B92,pre svega zbog tacnosti,i veoma poboljsanog filmskog i serijskog programa,kao i drugim-k.nokaut itd.............

underwater:
BK se suvise upljuvao da lici na svetsku TV i, po meni, u tome se ugushio (i nek mi neko posle 10 godina otkrije tajnu....sta znaci DJURA-svet mode :))),

pink ne diktira trendove vec ih prati...sigurno da ima svoju milionsku klijentelu i ne vidim zbog cega bi je se odricao...sigurno ne zato da bismo ga mi manje pljuvali ovde....a ima i simsponove :)

B92 ima najbolje autorske emisije (kulturni nokaut mi prvi pade na pamet), fantasticne visokobudzetne BBC-jeve emisije, neke jeftine serije u koje nemam zivaca da se udubljujem... sasvim solidan program, ali me jezivo nervira informativni program koji odise "selektivnom objektivnoscu".....vise sam im verovao u onom narandzastom studiju :)

dakle...nista nije crno ili belo.... srecom, neko je izmislio +/- dugmice na daljinskom

evo da ti neko posle 10 godina kaze sta znaci DJURA-SVET MODE... paaaaaaaaaa shio mi ga Djura... na tu temu je taj naslov...

Back