Filip_Kraljevo
Zainteresovan član
- Poruka
- 124
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:Sto se tice emisije Djura - Svet mode, pa zar nikad nisi cuo za onu staru: Sashio mi Djura.![]()
JOXY:Incognito:Sto se tice emisije Djura - Svet mode, pa zar nikad nisi cuo za onu staru: Sashio mi Djura.![]()
Mala ispravka,ne ide tako,ide Šio mi ga Djura(kapiras šio je skracenica)
PEDZO:B
I ne mogu nikako da poverujem onim statistickim istrazivanjima kako je Pink najgledaniji,a B92 uvek na zadnjem mestu.
underwater:PEDZO:B
I ne mogu nikako da poverujem onim statistickim istrazivanjima kako je Pink najgledaniji,a B92 uvek na zadnjem mestu.
a ti stvarno mislis da se po selima u okolini sapca, pozarevca, zajecara, prokuplja... gleda kulturni nokaut npr.![]()
underwater:BK se suvise upljuvao da lici na svetsku TV i, po meni, u tome se ugushio (i nek mi neko posle 10 godina otkrije tajnu....sta znaci DJURA-svet mode)),
pink ne diktira trendove vec ih prati...sigurno da ima svoju milionsku klijentelu i ne vidim zbog cega bi je se odricao...sigurno ne zato da bismo ga mi manje pljuvali ovde....a ima i simsponove
B92 ima najbolje autorske emisije (kulturni nokaut mi prvi pade na pamet), fantasticne visokobudzetne BBC-jeve emisije, neke jeftine serije u koje nemam zivaca da se udubljujem... sasvim solidan program, ali me jezivo nervira informativni program koji odise "selektivnom objektivnoscu".....vise sam im verovao u onom narandzastom studiju
dakle...nista nije crno ili belo.... srecom, neko je izmislio +/- dugmice na daljinskom