pimp my ride

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
kockica i njeno budženje me iniciralo da otvorim ovu temu gde bi ste (biste) se vi izjašnjavale ako se ne stidite koji deo svog tela bi nabudžile ?
naši smo, slobodno raspalite, al ako se ipak stidite, ok...poštujemo
blagodarim

ja bih volela da mi je lice ko kod cice od 20 godina,al ne biva.ne mogu sebe da zamislim da odvajam deci od usta da bih izigravala dorijana greja
a bojim se i bolnica,igala,belih mantila.uz to mislim da bi mi se svet smejao
eto iskreno
a telo vreteno,nista mu ne fali,ionako se skidam samo u tunelu usred mrakaz:mrgreen:
jednom jedan rece,ko da kresem nlo,nikad te nisam videoz:mrgreen:

kockica i njeno budženje me iniciralo da otvorim ovu temu gde bi ste (biste) se vi izjašnjavale ako se ne stidite koji deo svog tela bi nabudžile ?
naši smo, slobodno raspalite, al ako se ipak stidite, ok...poštujemo
blagodarim
NIsta ja ne bih budzila, ja bih eventualno skidala. Volela bih neki magican tretman koji bi me postedeo mukotrpng skidanja kilograma. Sad se odricem omiljene klope i dzogiram po ovom hladnom vremenu. Dotukli su me praznici. z:(
Mada mislim da bi me grizla savest kad bi mi bila dostupna liposukcija, ili neki tretman, sasvim sam sigurna da bih odbila, a ni meni samoj nije jasno sto.

nish, ali da mogu da platim nekome da skine kg posle trudnoce umesto mene - bih! (hm, ovo je jos i izvodljivo...)

Imam materijala za korekciju, ali ja volim sve moje vremenske odrednice. Na neki nacin, posredno, znace iskustvo. Posto sam genetski polu seda, tj. satirana. vec sam furala taj fazon, nosim kratku kosu. Muzu za ljubav sam sada crvena.

...Ono sto mi zaista smeta a ne mogu da regulisem odecom, korigovala sam i to jos uvek cinim manje invazivnim metodama - botox kao resenje za problem facijalisa u predelu levog oka (posledica saobracajne nesrece), pre svega - 2 do 3 puta godisnje...Jednom mesecno odlazim na kozmetoloski tretman koncipiran prema potrebama moje koze, a dva puta godisnje uradim seriju od 10 tretmana koji kombinuju razlicite neinvazivne metode i cijim rezultatima sam zadovoljna...Velicina grudi mi je oduvek smetala, ali ne dovoljno da bih se podvrgla hirurskoj intervenciji - nosim minimizer bra modele, koji resavaju problem...Inace, kombinacija sporta i masaze, uz hranljive kupke i parafinska pakovanja saka i stopala dovoljni su, za sada, kada je telo u pitanju...

Kupirao bih ushi kao kod dobermana .
Siguran sa da ce to biti moda buducnosti .
Sve ostalo je vec isprobano .
Ima da kecam komsinice kao mladi zec .z:mrgreen:
spock.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back