piling od kafe i meda

Da li retinol ima neke kontraindikacije ili ogranicenja za koriscenje?
Meni djeluje nevjerovatna ova promjena nakon 5 godina.
Ako nije stetno, nije preskupo, kako to da nije vise u upotrebi?
Ustvari, mozda zene i znaju za njega, ja stvarko nisam znala za ovaj proizvod

Ja sam saznala ovde od koleginice iznad i streberski poslusala nju a potom i nekog zgodnog doktora, pffff, arapskog porekla Karim, Karam, tako nekako, sa yt-a.

Caka je da se radi stalno, ne prestaje, necija koza ne podnosi lako, ima ogranicenja sto se tice sunca, ljudima je zahtevno da se posvete i fakat nije estetska hirurgija.
Lice izgleda bolje ali ne i mlado.

Kako shvatam, proucavaju ga preko 40 godina. To je vitamin. U sustini i taj B3 je vitamin. Sustina je da se pokrene proizvodnja kolagena koja opada od srednjih dvadesetih.

Da li retinol ima neke kontraindikacije ili ogranicenja za koriscenje?
Meni djeluje nevjerovatna ova promjena nakon 5 godina.
Ako nije stetno, nije preskupo, kako to da nije vise u upotrebi?
Ustvari, mozda zene i znaju za njega, ja stvarko nisam znala za ovaj proizvod

kontraindikacije mogu biti veoma osetljiva koža ili prethodno narušena kožna barijera, ali tada treba izbegavati sve aktivne sastojke, ne samo retinoide. mislim da ima još neko pravilo vezano za korišćenje tokom i posle terapije Roakutanom, ali to sam zaboravila. i trudnoća naravno. što se dužine korišćenja tiče, ona je neograničena. evo ova ovde gospođica ga koristi 20 godina:

naravno, uvek ako nam ne prija retinoid neke generacije možemo da probamo
neku drugu generaciju. npr, meni tretinoin ne prija uvek, zato sada na jesen hoću da probam adapalen.

što se tiče transformacije sa linka koji sam postavila, mislim da je 5 godina čak i previše za onakav rezultat. ali verovatno je to zbog njenih godina, mislim da bi mlađoj osobi trebalo dosta manje.

ne znam kako misliš da nije u upotrebi, kod ljudi koji se malo više interesuju za negu kože, neki retinoid (ne mora uvek retinol) je maltene osnova.

Back