piletina

Lutko tebi :cmok: od čika Dače... :)
Ne srećo, nešto naglas razmišljam o tim iskustvima mog drugara Schuharta, stari je to lisac, vidiš kako barata s tom piletinom, ali baš, baš piletinom, iznenadio me... :D

:cmok:...izgleda...meni je to sa klinkama u osnovnoj :thumbdown:....iako je tacno,sto moraju da pricaju javno o tome?
ma ne znam...nisam pametna:):):)

najmladji tip je bio -6 godina u odnosu na mene, a s obzirom na cinjenicu da se sve izdogadjalo jos pre 7 godina, tada sam vazila za extrem i pedofilku...:D
nisam zagovornik teorije da se piletina lepi za prste, ckapi i ostalo, nego onog da-ko sa piletinom spava, upisan se budi:neutral:

Odavno deca nisu naivna, ali i meni je to strano, ne privlači me nezrelost, ne mislim pri tom na fizičku, jer su te klinke često prilično atraktivne.

gle,slazem se ja da su danasnje devojcice napredne,jos mlade pa lepe..al bre to je sve balavo:eek:...treba barbiku da joj das da se igra a ne..:whistling:...a mozda sam ja previse "staromodna":)

kuco moja...

gicko u pravu si ja kad sam se probudio pored ribe +10 dorucak je vec bio na stolu....sve devojke matore treba da se zatvore he he he...sala

"tri metara somota, zar te nije sramota, sto ti ljubis mladog momka-matora devojka
sve devojke matore treba da se zatvore....":hahaha:

krompiric, mozda je +10 cula za ono da se do muskog qrca...pardon:heart:dolazi preko stomaka:mrgreen:

gle,slazem se ja da su danasnje devojcice napredne,jos mlade pa lepe..al bre to je sve balavo:eek:...treba barbiku da joj das da se igra a ne..:whistling:...a mozda sam ja previse "staromodna":)

Ubrzano odrastanje, granice dostizanja polne zrelosti se pomeraju naniže, ali što kažeš ipak je to još za igranje sa lutkama, mada im je ta neka "užurbanost" često i nametnuta, uticaji sredine. Mislim nisu curice same, sledeći svoje želje, svoje nagone, došle do toga da treba da upražnjavaju oralni seks u školskom toaletu, neko im je to pokazao i rekao im da je to normalno, da se to i očekuje od njih u tom uzrastu...

kuco moja...

"tri metara somota, zar te nije sramota, sto ti ljubis mladog momka-matora devojka
sve devojke matore treba da se zatvore....":hahaha:

krompiric, mozda je +10 cula za ono da se do muskog qrca...pardon:heart:dolazi preko stomaka:mrgreen:

sta mozda, hranila me ko da sam priplodni pastuv....:rumenko:
a" a mi momci matori bas smo pravi zlotvori oni vole cure mlade pa im svasta rade"....:mrgreen:

dobro teta olja:(

ne biti tuzan....evo ti
MSN-Emoticon-015.gif
.....pilece belo.....;)

Back