86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Мале груди вечна младост, мала кока увек пилеПиле нема сисе, то је лааааж
Још пишемо о пилићима???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мале груди вечна младост, мала кока увек пилеПиле нема сисе, то је лааааж
Још пишемо о пилићима???
И опет...још пишемо о пилићима?Мале груди вечна младост, мала кока увек пиле![]()
I burek...Почели су да праве и пилећи кулен![]()
File je svako meso bez kosti , može i riba.Laaaaaaž!!! Pile nema file nego grudi,tj. belo meso!
![]()
Zašto se to radi? Da li je u našim umovima file kvalitetnije meso..i da li
je u pitanju manipulacija u reklamne svrhe?
Da li deca treba da misle da perad ima file na grudima?
File minjon...File je oblik isečene hrane.
Isto kao šnicla ili odrezak.
Filetirati možeš i meso i povrće
Риба без кости је филет и то нема везе једно са другим у кулинарству.File je svako meso bez kosti , može i riba.
Filet od francuskog Fillet čita se file. Ili ja grešimРиба без кости је филет и то нема везе једно са другим у кулинарству.
У кулинарству постоји филе и филет.Filet od francuskog Fillet čita se file. Ili ja grešim
Ниси ти пробала пилеће чварке...Почели су да праве и пилећи кулен![]()
E sad procitaj sta si napisala i onda da predjemo na saran file, pa som file, a da tebi ostavimo ramstek , posto ja mislim da je to problem....Pa belo meso je sa kozom i hrskavicom.
A kad se filetira/ocisti onda je file.
stara garda....to se nekad davalo deci....ostalo sipak...Код печеног пилета највише волим крила и тртицу![]()
Sta ti nije jasno i ko je pisala.E sad procitaj sta si napisala i onda da predjemo na saran file, pa som file, a da tebi ostavimo ramstek , posto ja mislim da je to problem....