pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.796
a pošto je očuvan plakat za bitku na neretvi
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za bitku na Neretvi ? Pa bar 10K..a pošto je onda očuvan plakat za bitku na neretvi
povoljno kume zaistaZa bitku na Neretvi ? Pa bar 10K..
A za film je jedno 20 eura...
Mislim da je to plagijat Pura Moco,.. jeftina reprodukcija - litografija. Jel ima Pikasov potpis ? Msm baš Pikaso potpisao ?zašto je spam ako pitam pošto je plakat za film koji je radio pikaso lično
ili možda cenjeni poznavaoci slikarstva ne znaju za to?
Pogledajte prilog 1444373
ma ok nisam ništa loše shvatioPikaso je tražio sanduk najboljih jugoslovenskih vina (12 buteljki),... Bulajić mu je poslao puno više - sva kvalitetna vina sa naših prostora. (Pikasu se bio svideo jedan dokumentarni film o Skoplju, koji je uradio Bulajić, pa je to bilo presudno da prihvati ponudu.)
Plakati jesu štampa - litografija, ali su rađeni u malom tiražu - za inostranstvo - za englesku verziju filma i svaki je potpisao lično Pikaso.
i daa: Pura Moco, ja ti se izvinjavam što sam svojim neozbiljnim komentarom doprineo spamovanju ove teme i tvojoj sjajnoj ideji da se digne "malo prašine",
da eto nismo ni mi (bili) mačiji kašalj,..
mi smo i Pikasu davali bakšiš![]()
mi smo tada u sfrj pakovali filmove u flaše?nekoliko flaša najboljeg tada jugoslovenskog filma