salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 7.269
Koliko alkohola dnevno nije stetno po zdravlje, popijem u zadnje vrijeme skoro svaki dan flasu vina i to me zabrinjava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voziš li ti nešto na točkove ?Koliko alkohola dnevno nije stetno po zdravlje, popijem u zadnje vrijeme skoro svaki dan flasu vina i to me zabrinjava?
Салко друже смањи то, ипак је то вино. Да је та количина пиво и некако. Ја већ два месеца не пијем, зарекао се. Имам више енергије, немам замор на послу, радоснији сам, више лове у џепу, и примећујем боља ноћна гимнастика).Koliko alkohola dnevno nije stetno po zdravlje, popijem u zadnje vrijeme skoro svaki dan flasu vina i to me zabrinjava?
Vozim motore, auta, bicikleVoziš li ti nešto na točkove ?
a alkotest ?Vozim motore, auta, bicikle
Jbg, ja popijem za rucak pola flase i za veceru pola nisam ja pijan nikad osim kad je neka festa vikendom.a alkotest ?
Ako je razlicito vino onda je zabrinjavajuce, ako je isto onda nije...Koliko alkohola dnevno nije stetno po zdravlje, popijem u zadnje vrijeme skoro svaki dan flasu vina i to me zabrinjava?
Znači piješ - da ti bude lepo ?.Jbg, ja popijem za rucak pola flase i za veceru pola nisam ja pijan nikad osim kad je neka festa vikendom.
Po danu i jesu ribice, prsuta itd.Da moram da popijem litar vina ja bih ili uz ribice, ili uz hleba...ne volim uz obrok....tek onda imam osecaj da me hvata....
53 godina malo radim i hocu sledece godine da prestanem da radim, to me i zabrinjava, sta ce biti kad sam uvijek slobodan.Znači piješ - da ti bude lepo ?.
sad bih trebao da te pitam koliko dugo piješ, koliko si ranije pio, kojim tempom si povećavao,.. koji je odnos mase i visine,.. sve to ima veze. Koliko imaš godina,..
Onda je previše. Napravi pauzu jedno mesec dva.. pa će posle i od deci i po da ti bude lepo,.. ja bih tako.53 godina malo radim i hocu sledece godine da prestanem da radim, to me i zabrinjava, sta ce biti kad sam uvijek slobodan.
Ne brini.Po danu i jesu ribice, prsuta itd.
neka deca, neko vreme,..Ne brini.
Litar vina dnevno piju deca u Dalmaciji.
Samo oni rszblaže pa taj napitak zovu bevanda
Pa to i ja kontam ili se tjesimNe brini.
Litar vina dnevno piju deca u Dalmaciji.
Samo oni rszblaže pa taj napitak zovu bevanda
..... dok ne porastu.....neka deca, neko vreme,..
Nemaj brige.Pa to i ja kontam ili se tjesim![]()
Jeste sa uzivanjemNemaj brige.
Najvažnije je da se pije sa uživanjem, a ne zbog muke