Pijedestal nezaborava

U 8.razredu osnovne ja se zaljubiška. S obzirom da mi simpatije nisu bile uzvraćene ja sam kao nešto patila. Sjećam se moja baka se tome smijala i često mi je govorila ma ajde bogati "jedan se otego,drugi se protego". Meni tad nimalo nije bilo smješno i osjećala sam se kao ptičica zarobljena u kavezu sopstvenih emocija.

Život je naravno kasnije donio nove ljubavi. Svi ti muškarci su ušli u moj život sa nekim razlogom i svaki ponaosob je bio na pijedastalu mog srca tog trenutka i vremena i za koje me vežu lijepe uspomene. :D

Ali pošto je tema takva upisujem svoju mladalačku simpatiju a njegovo ime je Ivan.

Vremenom sve izbledi,pa i to sećanje na prvu mladalačku ljubav i zaljubljenost. Taj pijedestal bi značio da sam još u tome na neki način,da mi to znači kao i onda,što je nemoguće zbog velike vremenske distance. I ja sam sam onda bio neko skroz drugi.

Ili oltar nezaborava

U zivotu ponesemo sa sobom dje god bazali pod ovom kapom nebeskom, nesto sto se nikad ne zaboravi. I ako se ne pominje, ne zaboravi se.
Posto je pdf ljubav , ovdje izbacite ono cega odavno nema, ali nije zaboravljeno. Medjutim, imate pravo na samo jedno sto se nije zaboravilo.
Jedno ime.

To ne znaci naravno da se nije preboljelo nikada.

Koje ime je vas pijedestal ili oltar nezaborava?
Иван.

Back