ljubisha...
kako ide k njiga?ovaj turchin resio da ischuka 300 strana
kako ide k njiga?ovaj turchin resio da ischuka 300 strana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

AKHENATON:Lele....:shock:
Pa, čukaj i ti, ko što čukaš... on može koliko hoće i štogod hoće, ni jedno slovce mu neće biti uzeto u obzir...crow:ljubisha...
kako ide k njiga?ovaj turchin resio da ischuka 300 strana![]()
lj_950:Nego, ljudi, skinuo mi se metuzalem... hvalim ti se Silo Svevišnja... da je nastavio ladno bi me Gazdarica banovala...
Baš sam bio počeo da gubim kontrolu... *ebali ga komunisti sa sve Titinim pionirima, Davorjankom i njenim polnim strojem... i proleterima svih zemalja...![]()
MOOOOOOOZEEEEEEEEEEEE ! Ali, pre odlaska na brckanje imamo sledeci program; obilazak Titovog i Davorjankinog groba u kompleksu Dvora, rucak safa mulan:dan dobar...ajmo svi na kupaaaaaaaaaaaaaaaanjeeeeeeeeeeeeeee :smile:
lilyl:MOOOOOOOZEEEEEEEEEEEE ! Ali, pre odlaska na brckanje imamo sledeci program; obilazak Titovog i Davorjankinog groba u kompleksu Dvora, rucak sa:grin: :grin: Karadjordjevicima u organizaciji proletera - ne mora svih zemalja, (nego nasih - ujedinite se!), zatim poseta rezidenciji ambasadora Amerike, i slusanje njegove zene kako peva himnu. Posle toga pozdravljanje sa nasim prisutnim politicarima, onda...uh, uh, uh, pa mi necemo ni otici na plazu - kupacemo se i znoju lica svog....Neka nam Bog bude u pomoci! Voli vas LilyL. proleterka uz pionirski pozdrav "za Domovinu sa Titom, napred!" :grin: :grin: :grin:
..............
eto ti sad...lj_950:Pa, čukaj i ti, ko što čukaš... on može koliko hoće i štogod hoće, ni jedno slovce mu neće biti uzeto u obzir...
Tamo, na jesen, kad se sve malo smiri, biće prva verzija data na uvid... Možda za dan Čekuove nezavisnosti... tako nekako...
Nego, ljudi, skinuo mi se metuzalem... hvalim ti se Silo Svevišnja... da je nastavio ladno bi me Gazdarica banovala...
Baš sam bio počeo da gubim kontrolu... *ebali ga komunisti sa sve Titinim pionirima, Davorjankom i njenim polnim strojem... i proleterima svih zemalja...![]()
..Gde ih samo nalazi....
...
....Kad će Nova godina?...

...Dobra je i jesen....:wink: (Bože, ja to da kažem.........:shock:....ja samo leti živim, bar je do sada tako bilo )
Bi2:hihihihihihihiiiiii.........Dobro, kad će jesen, majku mu? Ne mogu više......
A, jel znaš da su već rekli kako ćemo dobrooo zapamtiti ovu zimu?..Biće, po njima, izuzetno oštra.
Da, počnem ja na vreme da štrikam kape?....E, zamisli na ovu jaru da držiš vunicu u rukama i 'ladno štrikaš čarapice !....
...![]()
....................