„Pijani brod”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AKHENATON:
2918.gif

Ženče moje, pozz...

Ja malo umoran....ubila me ova vrućina danas.....
A ti? Kako se provodiš, šta ima novo? 'El opao promet u radnji od kako su te uposlili??? :lol: :lol:

Ovo mora da si ti:

2922.gif
Joj, i mene je ubila, kod nas je zvanično bilo danas 43,2 C... Ne pamtim ovakve vrućine...
Lepo mi je... Dokle god ima neta i lubenice, meni je super....Nije opao promet u radnji, sve je ok, ima posla, samo me malo nervira sto ili je gužva ili nema nikoga, u da ima i jako dosadnih musterija, ali sve to ide sa poslom...Hihihihihihih... kako je slatko... :lol:

Sofika:
Joj, i mene je ubila, kod nas je zvanično bilo danas 43,2 C... Ne pamtim ovakve vrućine...
Lepo mi je... Dokle god ima neta i lubenice, meni je super....Nije opao promet u radnji, sve je ok, ima posla, samo me malo nervira sto ili je gužva ili nema nikoga, u da ima i jako dosadnih musterija, ali sve to ide sa poslom...Hihihihihihih... kako je slatko... :lol:

Ovde valjda 39, tako bilo na prognozi juče....
Eh, bez neta ništa.....bez lubenice bi moglo da prodje...:lol:

Ha,ha..jel znas da im je to glavna fora na crnogorskim forumima..svi ponavljaju to kao papagaji..valjda ne znaju kako da nas drugacije ponize..

Mislio sam da ovih dana postavim temu i da narocito dotaknemo nesto sto sam procitao,a navodno je to otkrio Stojan Novakovic..pa da vidim da li je istina i da li neko zna nesto vise o tome..

U vezi je sa clanom 70.Dusanovog Zakonika..

minos:
Ha,ha..jel znas da im je to glavna fora na crnogorskim forumima..svi ponavljaju to kao papagaji..valjda ne znaju kako da nas drugacije ponize..

Ne ponavljaju to oni nego ON....registrovan je na svim mogućim forumima što postoje i svuda kači desetak tema po dvesta puta...:roll: Lud čovek...:roll:

minos:
Mislio sam da ovih dana postavim temu i da narocito dotaknemo nesto sto sam procitao,a navodno je to otkrio Stojan Novakovic..pa da vidim da li je istina i da li neko zna nesto vise o tome..

U vezi je sa clanom 70.Dusanovog Zakonika..

Ovaj član?

Који су у једној кући:
И ко се нађе у једној кући, или братанци, или отац (са) синовима, или ко други, одељен хлебом и имањем, и ако буду на једном огњишту, а оним одељени да работају као и други људи.

Kod mene u knjizi je to clan.68.a clan 70.je "Sebrova zbora da ne bude.."

A sto se crnogoraca tice,svi su videli od jednog lika koji je to istakao na forumu Cafe Montenegro i sada se sire kao zaraza..vladika je samo prenosilac..

minos:
Kod mene u knjizi je to clan.68.a clan 70.je "Sebrova zbora da ne bude.."

A sto se crnogoraca tice,svi su videli od jednog lika koji je to istakao na forumu Cafe Montenegro i sada se sire kao zaraza..vladika je samo prenosilac..

Ma jok bre, to je vladika....:wink:

Nisam pogledao u knjizi koju imam, moguće da je tamo 70., nego u elektronskoj verziji...
Tu je član o "zboru sebrova" 69. Što je tako, pojma nemam...:?

69. О сабору себрова:
Збора себрова да не буде, а ако се ко нађе као саборник, да му се уши отсеку, а да се осмуде покретачи.

AKHENATON:
Ne ponavljaju to oni nego ON....registrovan je na svim mogućim forumima što postoje i svuda kači desetak tema po dvesta puta...:roll: Lud čovek...:roll:

Ti to o Ru.....??? Ma, da,bre.. Psihopata, bolesnik, manijak.....Ceo Forum mu se smeje, a on ništa....Ljudi ga psuju, a on tera po svom....:roll:...Opsednut Srbima.....sv.Sava, sebri, Crnogorci,crnogorsko primorje, Njegoš, Danilo...

To su kompilacije..uzeti su iz svakog prepisa originalni clanovi kojih nema u drugim i doslo se do te cifre..

A za Crnogorce,znas li kako se potpisuje glavni lik koji siri svinjarije o Srbima?Cipur..da vidis kako taj ubedjuje ljude..posmatrao sam njegovu"magiju"..ubedio ljude da su Vasojevici poseban narod koji je maltretirao Srbe kroz vekove.. :lol: :lol: :lol: ..uvek kad mi je do humora ja odem ili do"Politike"ovde na Krstarici ili do nekog crnogorskog foruma o istoriji..

minos:
To su kompilacije..uzeti su iz svakog prepisa originalni clanovi kojih nema u drugim i doslo se do te cifre..

A za Crnogorce,znas li kako se potpisuje glavni lik koji siri svinjarije o Srbima?Cipur..da vidis kako taj ubedjuje ljude..posmatrao sam njegovu"magiju"..ubedio ljude da su Vasojevici poseban narod koji je maltretirao Srbe kroz vekove.. :lol: :lol: :lol: ..uvek kad mi je do humora ja odem ili do"Politike"ovde na Krstarici ili do nekog crnogorskog foruma o istoriji..

Ma, jok, bre. Kad ti je do smejanja samo čitaj njegove postove. Još bolje, komentare drugih na njegove postove.. Da vidiš šta je budala.....:lol:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back