„Pijani brod”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vazi,postavi je ti i daj neki dobar uvod..imam nesto o njima u jednoj knjizi o Rimu-teorije o poreklu,kultura,uredjenje,uticaj na Rim..ali bi bilo dobro da neko posalje ako ima nesto (naj)novije o njima a mozda i po neku lepu mapu ili slicicu..

Delimicno si u pravu...jako mi je interesantna istorija citavog regiona jugoistocne Evrope iz perioda pre doseljavanja Indoevropljana.A minos..pa zbpg legendarnog kritskog vladara..

Da li je tebe iznervirao neko od danasnjih musterija? ;-)

Sofika:
Dragi brodari i dragi pužiću, kako ste mi? Vidim imamo novog člana, i koliko mi se čini voli grčku hister... ovaj istoriju. Pa reci nam minose, zašto ovo ime...?

E, udje ovaj Forum u krv, pa to ti je.....:lol:.... Gde god da odeš, al na Forum ne mož' da se zaboravi, al nikako. Jedino to ne važi za tek venčane....:wink:

Sofiii.....Čujem da je lepo sredjen Novi, čisto, cveto...?

Sofika:
Dragi brodari i dragi pužiću, kako ste mi? Vidim imamo novog člana, i koliko mi se čini voli grčku hister... ovaj istoriju. Pa reci nam minose, zašto ovo ime...?

2918.gif

Ženče moje, pozz...

Ja malo umoran....ubila me ova vrućina danas.....
A ti? Kako se provodiš, šta ima novo? 'El opao promet u radnji od kako su te uposlili??? :lol: :lol:

Ovo mora da si ti:

2922.gif

Bi2:
E, udje ovaj Forum u krv, pa to ti je.....:lol:.... Gde god da odeš, al na Forum ne mož' da se zaboravi, al nikako. Jedino to ne važi za tek venčane....:wink:

Sofiii.....Čujem da je lepo sredjen Novi, čisto, cveto...?
Da, forum je bolest, džabe mi to poričemo...
Da sredili su Herceg Novi, i ne samo njega već i celo primorje, sad su jako počeli da vode računa o vodi i smecu... Pošandrcali od kako su ima dolazili Stounsi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back