PIJAN UŠAO U PLIĆAK DA URINIRA, PA ZAVRŠIO RASTRGNUT NA PLAŽI! Smrtonosan napad usred dana, nije mu bilo spasa

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.547
Marselo Roha Santos stradao je u jezivom napadu ajkule u Brazilu nakon što je otišao u more da se olakša. Santosu (51) je ajkula otkrinula šaku i deo noge na plaži u gradu Žaoboatu dos Guararapesu.

On je na plaži boravio sa prijateljima gde su pili, a pošto nema javnih toaleta u blizini, oko 2 sata popodne je sa još jednim prijateljem ušao u vodu do struka kako bi se olakšali. S obzirom na to da je du

Prijatelj koji je bio s njim u vodi, ispričao je da je Santos u jednom trenutku nestao ispod vode gde se batrgao, a istog trenutka se moglo videti mnogo krvi. Nesrećnog čoveka su odvukli do plaže gde je ležao u nesvesti bez šake i s ranama na nozi, odakle je prebačen u obližnju bolnicu i proglašen mrtvim.

Iako je spasilac bio prisutan na plaži, strani mediji navode da nije mogao ništa da uradi kako bi pomogao čoveku, a nije ih upozorio da ne ulaze u vodu s obzirom na to da su bili u plićaku. Njih dvojica su bili jedini ljudi u vodi u tom trenutku, a napad se dogodio na plaži gde je do sada prijavljeno 12 napada ajkula.
vao vetar i nedugo pre toga padala kiša, voda je bila mutna, pa je napad ajkule bio potpuno neočekivan.

https://mondo.rs/Info/Svet/a1505384/Coveka-ubila-ajkula-u-plicaku-u-Brazilu.html

plaza

---------------------------------------------
naravoučenije, ne ulazi u more osim ako nije kristalno čisto

Poslednja izmena od moderatora:
Marselo Roha Santos stradao je u jezivom napadu ajkule u Brazilu nakon što je otišao u more da se olakša. Santosu (51) je ajkula otkrinula šaku i deo noge na plaži u gradu Žaoboatu dos Guararapesu.

On je na plaži boravio sa prijateljima gde su pili, a pošto nema javnih toaleta u blizini, oko 2 sata popodne je sa još jednim prijateljem ušao u vodu do struka kako bi se olakšali. S obzirom na to da je du

Prijatelj koji je bio s njim u vodi, ispričao je da je Santos u jednom trenutku nestao ispod vode gde se batrgao, a istog trenutka se moglo videti mnogo krvi. Nesrećnog čoveka su odvukli do plaže gde je ležao u nesvesti bez šake i s ranama na nozi, odakle je prebačen u obližnju bolnicu i proglašen mrtvim.

Iako je spasilac bio prisutan na plaži, strani mediji navode da nije mogao ništa da uradi kako bi pomogao čoveku, a nije ih upozorio da ne ulaze u vodu s obzirom na to da su bili u plićaku. Njih dvojica su bili jedini ljudi u vodi u tom trenutku, a napad se dogodio na plaži gde je do sada prijavljeno 12 napada ajkula.
vao vetar i nedugo pre toga padala kiša, voda je bila mutna, pa je napad ajkule bio potpuno neočekivan.

https://mondo.rs/Info/Svet/a1505384/Coveka-ubila-ajkula-u-plicaku-u-Brazilu.html
---------------------------------------------
naravoučenije, ne ulazi u more osim ako nije kristalno čisto
... бар да уживо видиш како ти ајкула откида делове тела.
Иначе, ајкули је све једно каква је вода.

Da, tako govorite vi sto se nikada niste okliznuli posteno prilikom izlaska iz kade
To je zato sto smo pazljivi u kupatilu pa se i ne klizamo. Tako govorite vi koji ne znate da se ponasate u kupatilu.
Pa onda vas drmne malo i struja, pa se okliznete na vodu koju ste SAMI prolili na plocice i td

ma zahebi..pustis vodu dok si u kadi da otice i onaj vir moze da te uvuce i odeeee ti.
Ja isao povracati na ogromnoj dozi psihodelika, u wc kotlicu mi se ukazalo plavo demonsko lice.
Krenem povracati a iz mene pocela izlaziti neka crna sluz.
WC skoljka se skroz spljostila, kao da je u razini plocica, bilo me strah da cu upasti unutra.
Dignem glavu, a na vodokotlicu narancasti smiley.
Nos mi narastao ako lazem.

Ne brini ti za mene nista, samo gurni nesto sebi u supak protiv uroka i mirna backa ;)
Ooo pa ti si uz sve to sto si se uzlio i zelis lludima lose stvari jos i bezobrazan lik. Vidim opterecen si supkovima pa i dalje delis savete koje na sebi nekako ne primenjujes. Ili si vec sebe obezbedio protiv uroka i trpno nesto sebi u supak.
Ne brinem za tebe, ti si prvi poceo da brines za mene kad si citirao moju poruku.

Back