Pijan se udavio na Adi

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Beograđanin S.B. (45) udavio se juče na levoj strani kupališta Savskog jezera, saopštilo je javno preduzeće "Ada Ciganlija".


Kako je navedeno, S.B. je na Savskom jezeru bio sa sinom i njegovom devojkom, a njegov sin je ispričao policiji, koja je došla na lice mesta, da je nedavno izašao sa bolničkog lečenja gde se lečio od alkoholizma, a i juče je bio pod dejstvom alkohola.

Spasilac ga je oko 18:20 zbog neodgovornog ponašanja i vidno alkoholisanog stanja upozorio, a potom i udaljio iz vode.

Po završetku radnog vremena kupališta, oko 19:20, prema svedočenju sina, S.B. je ponovo ušao u vodu.

Sin je oko 20 sati prijavio njegov nestanak odeljenju policije Ada Ciganlija.

Nakon potrage, Spasilačka služba je pronašla telo S.B. bez znakova života.

S.B. je poznat spasilačkoj službi od prošle godine po neodgovornom ponašanju, boravku na kupalištu u vidno alkoholisanom stanju i izazivanju manjih incidenata, kaže se u saopštenju.

Uprava JP "Ada Ciganlija" upozorava posetioce Savskog jezera da se pridržavaju pravila na kupalištu, da se ne kupaju u delovima jezera gde to nije dozvoljeno, kao i van radnog vremena spasilačkih službi (10 do 19 sati).

Takođe, neophodno je da se svi stariji sugrađani pridržavaju terapije i saveta lekara. Ne preporučuje se ulazak u vodu neposredno posle obroka i punog stomaka, dok je kupanje pod dejstvom alkohola, opijata i psihoaktivnih supstanci najstrože zabranjeno i veoma opasno, podseća se u saopštenju.

http://www.mondo.rs/s248532/Info/Hronika_i_Drustvo/Pijan_se_udavio_na_Adi.html
 

Back
Top