Pijan bežeći od policije, uleteo među pešake

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Policija je noćas uhapsila Roberta S. (30) iz Smedereva, koji je, upravljajući putničkim vozilom marke “golf”, pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole centralnim gradskim ulicama bežao od patrole saobraćajne policije.

Patrola je, oko ponoći, u Ulici Mome Ardelića, ovom vozaču signalizirala da zaustavi vozilo, na šta se on oglušio, ubrzao i nastavio kretanje.
- Uključivši svetlosnu i zvučnu signalizaciju, patrola je krenula za autom, koji se velikom brzinom kretao ulicama Prote Mateje, Lukijana Mušickog i Kneza Mihaila, pored Zdravstvenog centra, do raskrsnice sa Karađorđevom ulicom, u samom centru grada. Tu je prošao raskrsnicu i nastavio kretanje pešačkom zonom, između crkve i kafea “Monument”, gde je uleteo među brojne pešake, koji su morali da se sklanjaju, kako ne bi bili povređeni, rekli su u Policijskoj upravi Smederevo.

Vozač je zaustavio vozilo tek u Ulici Vuka Karadžića, pošto su mu se, najverovatnije od udara u ivičnjak, izbušile obe leve gume. Odatle je, pošto je odbio alko-test, odveden u službene prostorije, gde mu je određeno policijsko zadržavanje u trajanju do 12 sati. Protiv Roberta S. policija je podnela prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje, vožnje u alkoholisanom stanju i bez odgovarajuće vozačke dozvole.

http://www.telegraf.rs/vesti/276080-ludobrzo-pijan-bezeci-od-policije-uleteo-medju-pesake
 

Back
Top