GoldenLady
Aktivan član
- Poruka
- 1.676
HEMI 426:da li treba da naglasavam da je limanska pijaca najjaca .....a?![]()
Samo ako si bar jednom bio na njoj (mislim pijaci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:da li treba da naglasavam da je limanska pijaca najjaca .....a?![]()
Nenose, procunjaj još malo po dvorištu !!!nesons:GoldenLady:Pera_Zdera:Meni nikad nije bio prioritet kupovati jeftinu a ne kvalitetnu robu. Valjda je poenta kupiti kvalitet. Na srecu ima i kvaliteta.
A sad sve vise vidim na ulicama...ma skoro na svakom drugom cosku izasao baba/deda ispred ulice, seo i nudi robu.
Jesti se mora, a ja glasam za kvalitet. Pravi kvalitet, a ne po principu - svaki cigo svoga konja fali.
Meni to ne smeta...imam par komsinica koje prodaju njihovo voce i povrce par puta godisnje i prvoklasno je !
Znas kolike tresnje smo jeli pre dve nedelje - za 100 dinara!
A ja to imam za DZ u dvoristu !
krvolok:Nenose, procunjaj još malo po dvorištu !!!nesons:GoldenLady:Pera_Zdera:Meni nikad nije bio prioritet kupovati jeftinu a ne kvalitetnu robu. Valjda je poenta kupiti kvalitet. Na srecu ima i kvaliteta.
A sad sve vise vidim na ulicama...ma skoro na svakom drugom cosku izasao baba/deda ispred ulice, seo i nudi robu.
Jesti se mora, a ja glasam za kvalitet. Pravi kvalitet, a ne po principu - svaki cigo svoga konja fali.
Meni to ne smeta...imam par komsinica koje prodaju njihovo voce i povrce par puta godisnje i prvoklasno je !
Možda imaš i čaj od LIJANDERA, a nisi ni svestan !!!![]()
GoldenLady:krvolok:nesons:Nenose, procunjaj još malo po dvorištu !!!GoldenLady:Pera_Zdera:Meni nikad nije bio prioritet kupovati jeftinu a ne kvalitetnu robu. Valjda je poenta kupiti kvalitet. Na srecu ima i kvaliteta.
Jesti se mora, a ja glasam za kvalitet. Pravi kvalitet, a ne po principu - svaki cigo svoga konja fali.[/quote
Ma , neema veze, samo ti zo POPI !!!![]()
ili avlijandera![]()
krvolok:Nenose, procunjaj još malo po dvorištu !!!nesons:GoldenLady:Pera_Zdera:Meni nikad nije bio prioritet kupovati jeftinu a ne kvalitetnu robu. Valjda je poenta kupiti kvalitet. Na srecu ima i kvaliteta.
DOKONI UM:Samo ako je ROZE boje...
8) Čaj od belog vioše nije IN![]()