FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 11.922
Jel mogu još samo jednom?alooooooo
molim vas bez politike!!!
Bolje kod Hitlera nego kod Šiptaraebote Hitler, kod njega si otišo da rmbačiš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel mogu još samo jednom?alooooooo
molim vas bez politike!!!
Bolje kod Hitlera nego kod Šiptaraebote Hitler, kod njega si otišo da rmbačiš
Jel mogu još samo jednom?
Ari, drži se Grammelschmalza, pametnija si.^^
Ccc, samo se alkoholišete
Šta li ta može da radi u Nemačkoj?Ari, drži se Grammelschmalza, pametnija si.
Vidio sam ti prije neki dan fotografiju rukice, kao ona pileća kost što su Ivica i Marica proturali iz kaveza u kućici od medenjaka.
Prave žene imaju kobasičaste prste.
![]()
Konačno pametno ženskoNaravno da koristim tu mast pogotovo kad se pece pod peku nesto ili sporet
Rucak bude ukusniji nego sa uljem....
Pusti je, žilava je ta... da je samo vidiš kada joj netko digne tlak, ja sam par puta zbog troleži dobio po nosu samo tako, mogu tek misliti što bi mi se dogodilo da sam bio u blizini.Šta li ta može da radi u Nemačkoj?![]()
Pa zasto sami ne napraviteAko uspijem naći domaću koristim. Kupovao sam kupovnu mast ali nije ni blizu kvalitete kao domaća. Uglavnom na masti ispržim jaja.
Ma posla oko toga ...Gdje da nađem pola svinje ? Uzeo bi možda 1 do 2kg za moje potrebe dosta.Pa zasto sami ne napravite
ja svake godine kupim i topim sama nast
Napravim 100 boca imam za cilu godinu plus pola podilim
Обавезно. За јаја и кромпире нема боље од масти, сарму не правим ако немам маст.
Ali što jaja?Koristim, povremeno. Volim na masti ispeći jaja i krompir. Volim i paprike, krompir i iskidanu piletinu staviti u pekač i dodati kašiku masti. Mljac.
Pa u Mesnici ko jaMa posla oko toga ...Gdje da nađem pola svinje ? Uzeo bi možda 1 do 2kg za moje potrebe dosta.
Na maslinovom ulju se ne prži. Ukusnija su jaja s mašću, probaj.Ali što jaja?
Za krumpir mi je jasno, ali meni jaja idu isključivo na maslinovom.
OK, nisam probao, ali nekako midlim da preteško ispadne.
Ma imaš po supermarketima, evo upravo sada diljem Hrvatske akcije baš na tu vrstu slanine, u Srbiji je vjerujem isto tako, iako, meni kupovna mast zna biti jednako dobra.Ma posla oko toga ...Gdje da nađem pola svinje ? Uzeo bi možda 1 do 2kg za moje potrebe dosta.
Da ne pišem samo cu citirati NatuОбавезно. За јаја и кромпире нема боље од масти, сарму не правим ако немам маст.
Jeo sam ih u smislu da sam ih pekao na masnoći koju je pustila propržena slanina, ali meni je verzija s maslinovim daleko bolja.Na maslinovom ulju se ne prži. Ukusnija su jaja s mašću, probaj.
Probala sam i ja to da slanina pusti masnoću, ali jaja dobiju drugu boju što me odbija.Jeo sam ih u smislu da sam ih pekao na masnoći koju je pustila propržena slanina, ali meni je verzija s maslinovim daleko bolja.
Ali što jaja?
Za krumpir mi je jasno, ali meni jaja idu isključivo na maslinovom.
OK, nisam probao, ali nekako midlim da preteško ispadne.
Ja sam u BiH/RS okolina Sarajeva nije baš poznat svinjogojski kraj. Ono što znam iz prve ruke,kod nas u markete i mesare stiže zaklana holandska svinja.Ma imaš po supermarketima, evo upravo sada diljem Hrvatske akcije baš na tu vrstu slanine, u Srbiji je vjerujem isto tako, iako, meni kupovna mast zna biti jednako dobra.
Jel mogu još samo jednom?
Bolje kod Hitlera nego kod Šiptara