sestra drugarice moje mame je busila pupak. Nekoliko dana je mnogo boleo stomak, povracala je......cuda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sizzlym:za jezik cu ti swe pojasnim kad dodjem...swi su promenili mishljenje kad su poprichali samnom
jezik je najgotiwniji i nie bih radila nishta drugo....al s obzirom da mi je koki ponudio primamljiwu ponudu....widecemo josh![]()
Pa kad je busila ko zna gde...naancy90:sestra drugarice moje mame je busila pupak. Nekoliko dana je mnogo boleo stomak, povracala je......cuda
ponawljash se kao pokwarena plochaDovla:Ne volim pirsinge... :?

nemash frke....ako ti treba neshto tu sam...ewo chak cu i da idem s tobom kad budesh htela da bushish ako trebaIvAnA:):Moracu i ja malo da popricham s obom oko jezika...Mislim, ja sam sigurna da to zelim da uradim ali opet trebace mi par saveta...![]()

ko zna shta je ta radilanaancy90:sestra drugarice moje mame je busila pupak. Nekoliko dana je mnogo boleo stomak, povracala je......cuda

sukob generacijaPajper:Moja mama je u fazonu "Boze sacuvaj,kakvo je to busenje sebe!"
Ali ona kaze "Radi sta oces,briga me!" hehe![]()

naancy90:sestra drugarice moje mame je busila pupak. Nekoliko dana je mnogo boleo stomak, povracala je......cuda
salim se..
Sizzlym:nemash frke....ako ti treba neshto tu sam...ewo chak cu i da idem s tobom kad budesh htela da bushish ako treba![]()
Pajper:Moja mama je u fazonu "Boze sacuvaj,kakvo je to busenje sebe!"
Ali ona kaze "Radi sta oces,briga me!" hehe![]()
Ja se izvinjavam.... a da li sam mozda pomenuo negde da ne volim pirsinge?Sizzlym:ponawljash se kao pokwarena plocha
shu sa owe teme ako ih ne wolish,rekao si to 100 puta ionako![]()
znachi OBAWEZNO mi jawi kad budesh htela da idesh.....idem sa tobomIvAnA:):Uuuu moze, moze....![]()
![]()
![]()
a da li sam ja spomenula mozda da me smara shto neko to stalno spominjeDovla:Ja se izvinjavam.... a da li sam mozda pomenuo negde da ne volim pirsinge?
Ako nisam evo sad kazem...![]()
Dovla:Ja se izvinjavam.... a da li sam mozda pomenuo negde da ne volim pirsinge?
Ako nisam evo sad kazem...![]()

Pa ne znam... nekako ne volim to...wild_child:E Dovla, a sta ti mislis o pirsingu?
![]()
?:?

in a good way
Sizzlym:znachi OBAWEZNO mi jawi kad budesh htela da idesh.....idem sa tobom![]()
ma ako idesh samnom sredicemo....mislim da ti za pupak ne treba 18....IvAnA:):U Sindjel, a? Ali ima jedan bag...ja tek u novembru punim 18... A u Sindjelu ja mislim treba bash odobrenje roditelja...Ili ne...? :?