S
Sizzlym
Gost
i to u Sindjel idi i reci da sam ti ja preporuchila i opushtenoIvAnA:):@Sizz
heh...samo me ohrabruj ti...
@koki
ja? bg...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i to u Sindjel idi i reci da sam ti ja preporuchila i opushtenoIvAnA:):@Sizz
heh...samo me ohrabruj ti...
@koki
ja? bg...
a shta ti hocesh da bushish :shock:mala_nish:javicu ti za par dana koliko je pouzdan.![]()
hehehe![]()
Sizzlym:i to u Sindjel idi i reci da sam ti ja preporuchila i opushteno![]()
pa pupak. sta bih ja drugo smela. ovo cu jos i da sakrijem od roditelja, cuti....Sizzlym:a shta ti hocesh da bushish :shock:
pihmala_nish:pa pupak. sta bih ja drugo smela. ovo cu jos i da sakrijem od roditelja, cuti....

To je tako odraslo i zrelo ponasanje s tvoje stranemala_nish:ovo cu jos i da sakrijem od roditelja
pa kazem ja ...drzi se ti jezikaIvAnA:):Meni se ne svidja pupak, da budem iskrena...od svih pirsinga taj mi se najmanje svidja... Al dobro..

ne bi voleo da si u mojoj kozi zasigurno, zato nemoj da sudis.Alexxandar:To je tako odraslo i zrelo ponasanje s tvoje strane![]()
za jezik cu ti swe pojasnim kad dodjem...swi su promenili mishljenje kad su poprichali samnommala_nish:ne bi voleo da si u mojoj kozi zasigurno, zato nemoj da sudis.
a sto se tice pupka, meni se oduvek samo to svidjalo....jezik ne, jer ne bih ni mogla da se odreknem hrane na par dana , tj da jedem samo kasastu, ali kako kome
obrva-volim da vidim, ne bih nosila
nos...ciganski(po meni)
ispod usta mi je simpaticno...
a najlepsi je kad decko ima na donjoj usni sa strane alku....to obozavam
a ja cu uraditi na pupku jer mi odgovara sto se ne vidi uvek (ne nosim tako kratke majice)
vec na plazi ili bas negde...stavicu 2 crvena cirkoncica samo...nikakvi leptiri da vise ili lancici i bubamare....to je ciganski vec i prenapadno.

hahahahahaha.....meni ni dan danas nije jasno kako sam preziwelaBliznakinja:Sta mislis kako se Sizz odrekla hrane na par dana,a ona je najvece prase koje znam ?![]()
Ne kapiram tvoj komentar za pirsing u obrvi,volis da vidis? A sa prisingom ne vidis? :?

volim da vidim na nekomeBliznakinja:Sta mislis kako se Sizz odrekla hrane na par dana,a ona je najvece prase koje znam ?![]()
Ne kapiram tvoj komentar za pirsing u obrvi,volis da vidis? A sa prisingom ne vidis? :?
doci ce tebi taj komp glaweBliznakinja:Aaaaaaa....coravitis ja![]()

hehehe 8)mala_nish:sizz gde bi ti uradila jos jedan pirs
osetila sam se kao da je sala na moj racun....a sta da radim, ljudi...takvi suBliznakinja:Ja nameravam pupak...ako mi moji daju , a nece mi dati ...tako da su to samo snovi![]()
pa pazi, koki radi sve pirsinge...heheheSizzlym:hehehe 8)
wolela bi da znash![]()
znam...rachunam na to....mala_nish:pa pazi, koki radi sve pirsinge...hehehe
Nije bre sala na tvoj racun..ja do zelim odavno,ali ne da mi keva,kaze dosta ti je u obrvimala_nish:osetila sam se kao da je sala na moj racun....a sta da radim, ljudi...takvi su
a ako nije sala...uradi, ume jako slatko da izgleda leti..ako je diskretno i samo malo zasvetluca...kad ti se smuci, skines, zaraste, tvoji ne provale da je nekad postojala rupica tu...i tako
e zato ja nikad ne bih bushila pupakmala_nish:a moji su u fazonu da je tu splet kapilara tra la la......a ono mrtvo tkivo.
a 'si cula da im je svima ruzan u pupku.........zato sto su uglavnom nailazili na ciganske mindjuse i sve...a ima lepih..naravno, kad neko ima ravan stomak a ne salce koje proguta mindjusu