Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mala_nish:
javicu ti za par dana koliko je pouzdan.
7.gif

1.gif
hehehe
a shta ti hocesh da bushish :shock:

Alexxandar:
To je tako odraslo i zrelo ponasanje s tvoje strane :roll:
ne bi voleo da si u mojoj kozi zasigurno, zato nemoj da sudis.

a sto se tice pupka, meni se oduvek samo to svidjalo....jezik ne, jer ne bih ni mogla da se odreknem hrane na par dana , tj da jedem samo kasastu, ali kako kome
obrva-volim da vidim, ne bih nosila
nos...ciganski(po meni)
ispod usta mi je simpaticno...
a najlepsi je kad decko ima na donjoj usni sa strane alku....to obozavam

a ja cu uraditi na pupku jer mi odgovara sto se ne vidi uvek (ne nosim tako kratke majice)
vec na plazi ili bas negde...stavicu 2 crvena cirkoncica samo...nikakvi leptiri da vise ili lancici i bubamare....to je ciganski vec i prenapadno.

mala_nish:
ne bi voleo da si u mojoj kozi zasigurno, zato nemoj da sudis.

a sto se tice pupka, meni se oduvek samo to svidjalo....jezik ne, jer ne bih ni mogla da se odreknem hrane na par dana , tj da jedem samo kasastu, ali kako kome
obrva-volim da vidim, ne bih nosila
nos...ciganski(po meni)
ispod usta mi je simpaticno...
a najlepsi je kad decko ima na donjoj usni sa strane alku....to obozavam

a ja cu uraditi na pupku jer mi odgovara sto se ne vidi uvek (ne nosim tako kratke majice)
vec na plazi ili bas negde...stavicu 2 crvena cirkoncica samo...nikakvi leptiri da vise ili lancici i bubamare....to je ciganski vec i prenapadno.
za jezik cu ti swe pojasnim kad dodjem...swi su promenili mishljenje kad su poprichali samnom:mrgreen:
jezik je najgotiwniji i nie bih radila nishta drugo....al s obzirom da mi je koki ponudio primamljiwu ponudu....widecemo josh;)

Bliznakinja:
Sta mislis kako se Sizz odrekla hrane na par dana,a ona je najvece prase koje znam ? :mrgreen:
Ne kapiram tvoj komentar za pirsing u obrvi,volis da vidis? A sa prisingom ne vidis? :?
hahahahahaha.....meni ni dan danas nije jasno kako sam preziwela:lol:
a mala je werowatno mislila kako woli da widi na nekome...al ne moze da zamisli sebe sa pirsowanom obrwom....

Bliznakinja:
Ja nameravam pupak...ako mi moji daju , a nece mi dati ...tako da su to samo snovi :lol:
osetila sam se kao da je sala na moj racun....a sta da radim, ljudi...takvi su
a ako nije sala...uradi, ume jako slatko da izgleda leti..ako je diskretno i samo malo zasvetluca...kad ti se smuci, skines, zaraste, tvoji ne provale da je nekad postojala rupica tu...i tako

mala_nish:
osetila sam se kao da je sala na moj racun....a sta da radim, ljudi...takvi su
a ako nije sala...uradi, ume jako slatko da izgleda leti..ako je diskretno i samo malo zasvetluca...kad ti se smuci, skines, zaraste, tvoji ne provale da je nekad postojala rupica tu...i tako
Nije bre sala na tvoj racun..ja do zelim odavno,ali ne da mi keva,kaze dosta ti je u obrvi :roll:

a moji su u fazonu da je tu splet kapilara tra la la......a ono mrtvo tkivo.
a 'si cula da im je svima ruzan u pupku.........zato sto su uglavnom nailazili na ciganske mindjuse i sve...a ima lepih..naravno, kad neko ima ravan stomak a ne salce koje proguta mindjusu

mala_nish:
a moji su u fazonu da je tu splet kapilara tra la la......a ono mrtvo tkivo.
a 'si cula da im je svima ruzan u pupku.........zato sto su uglavnom nailazili na ciganske mindjuse i sve...a ima lepih..naravno, kad neko ima ravan stomak a ne salce koje proguta mindjusu
e zato ja nikad ne bih bushila pupak:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back