Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ishchitala sam gomilu ~iskustava s tog sajta... hm, pouchno ili ne, hajde izabracju onu svako iskustvo vredi. ;p ogroman deo pricha koje sam prochitala pochela je sa... krene cjera s mamom u shoping i - voala - piercing studio. mama, mama, moram da se bushim. ne, dete, nisi normalna - odgovara mama. onda sledi ubedjivanje, ulazak radi raspitivanja, medjutim extra ljubazni piercing majstor uspeva da ubedi mamu... i, kao poslednju scenu, imamo devojku [e, sve shto sam chitala su devojke pisale :/] kako zadivljeno posmatra svoj piercing u ogledalu i kazhe - I love it! Yeah.

kul. ;p barem da znam da nije neuobichajeno onesveshcjivanje (ili neshto blisko tome) i shikljanje krvi :mrgreen:

p.s. ali imamo reshenje i za to! sok od pomorandzhe!! :]

pa werujem da ima mnogo proserawanja....ali o5 wecina tih iskustawa ide iz Amerike....a oni su opicheni totalno....ja znam dosta sluchajewa gde kewa i cerka idu zajedno da se bushe :?
nadam se da ti je bar malo pomoglo...
pozz...

Hrskavica ne boli!! Busio sam bre. Nemoj nista da pijes pre toga, ima razloga zasto. Samo kupi u apoteci xylocaine ili lidokain gel oko 80 din je tubica i namazi hrskavicu 10 minuta pre piercinga. Pazi samo dobri pierceri znaju lepo da izbuse hrskavicu, dobro se raspitaj gde to radis. Iz kog si grada?

ma kako ne boli?:( meni je par ljudi reklo da im je to jedan od najvecih bolova u zivotu. iz bg-a sam, a bushila bih u sindjelu ili u tatto house ili na nekom vecj proverenom mestu, za to se ne brinem... a sto ne valja da se pije pre toga? :D i kako pomazhe ta mast? objasni mi sve lepo, radoznala sam ja:)
svaka chast za bradavicu;)

To je anestetska mast. I samo ti utrne to mesto, nista neces da osetis.To ja koristim za piercinge. Busio sam sebi hrskavicu i nisam ni osetio a busio sam i mnooogooo drugih hrskavica i niko se nije pozalio na bol. Cak sam radio i dosta industriala i piercinga unutar uha i samo ovi unutar skoljke bole. Nemoj da se plasis, sigurno nista ne boli. Postoji jedno pravilo za piercing hrskavice. Ugasi se svetlo i stavi se lampa iza uha, tako se vide krvni sudovi i nervi pa se onda gleda da se ne pogode, ako se pogode onda boli a mogu i ogromne komplikacije da ispadnu.

IvAnA:):
Koliko si pouzdan?! :D
javicu ti za par dana koliko je pouzdan.
7.gif

1.gif
hehehe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back