Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro samo pazi s tim drugom... nemoj nikad da se kladish u pushenje qrca ili 100din s njim jer bi verovatno pushio kitu nego dao sto dindzhosa.

usput, chuo sam neku prichu od druga da je dosho lik u studio za tetoviranje i trazhio da mu se istetovira neshto preko celih ledja. kad ga je ovaj shto radi pitao shta zheli, on je rekao bilo shta. tu je ovaj popiz.deo jer je doshao neko ko bi da se pozerishe sa tetovima, i istetovirao mu vesh mashinu preko celih ledja. jel neko chuo neshto slichno, il mene ovaj lagao?
pricha zvuchi tragikomichno.

Keeper:
dobro samo pazi s tim drugom... nemoj nikad da se kladish u pushenje qrca ili 100din s njim jer bi verovatno pushio kitu nego dao sto dindzhosa.

usput, chuo sam neku prichu od druga da je dosho lik u studio za tetoviranje i trazhio da mu se istetovira neshto preko celih ledja. kad ga je ovaj shto radi pitao shta zheli, on je rekao bilo shta. tu je ovaj popiz.deo jer je doshao neko ko bi da se pozerishe sa tetovima, i istetovirao mu vesh mashinu preko celih ledja. jel neko chuo neshto slichno, il mene ovaj lagao?
pricha zvuchi tragikomichno.
ahahaha jest' tragikomicno, al za takvom budalom ne bi mogao plakati, al zato da se smejemmmm... :lol: retard, tako mu i treba!

ih...cak dve!pajseru ;)

mene malo frustrira ne sto se ljudi kite da bi se kitili,mislim qurcili nego sto je i pirs i tatoo na ceni sto ga ranije uradis :S vidjam po prevozu klinke od 12-13 izbusene...a juce spazila jednu od 14 seta neki tribal :shock:

inace planiram tet vec duze vreme,sve sam smislila,samo jos treba da ga nacrtam :( sto nije veliki problem nego nisam spretna u toj oblasti (crtanja tetova) pa ako znate nekoga ko moze da pomogne da izgleda propisno,rec'te :D

uzme se bushilica i bushnu te. naravno da boli. ako ne boli fizichki, trebalo bi da te boli pshihichki chinjenica da bushish deo svoga tela, ali sve to zavisi od stepena indiferentnosti tvoje psihe prema sopstvenom telu, i stepena obuzetosti tvog uma pomodnim "post-biological body" sindromom. u svakom sluchaju na raspolaganju bi u licenciranim "studijima za kibernizovanje tela" trebala da imash na raspolaganju lokalnu anesteziju (
new_all_coholic.gif
).

ne znam za tebe, al da ja poblesavim pa da odluchim da se bushim, definitivno bi mi trebala totalna anestezija ->
bangin.gif
.

preporuchujem ti "studio za apgrejd" po imenu "tutsu-mutsu-GLUPSU", adresa je Ulica Wanna-Be-Preistorijska, broj 3448 pre nove ere, Beograd.

zato sto je,naravno kad se naviknes na bol,jako(?) prijatno...tako bar kazu.ne znam dal znate postoje aparati za masazu i sl stvari tipa bioproton koji ispustaju preko sipcica odredjenu kolicinu elektriciteta i to je kao masaza/stimulacija misica.nisam se tetovirala al rekose mi ljudi da je to taj osecaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back