Pidzama party

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AntunTun:
tjale adj zaljuchaj ovo...

mislim imate na svashtari xy tema za beskrajno chatovanje...otvorite tamo temu ko je koga yebo il neshto...

Antune ja ovde ne pricam o yebanju niti me interesuje ako se neko *****...Zanimljivo nisi se pojavio...a nalazis za shodno da pljujes... :roll:

Ja ovde pricam stvarno najbolje stvari...jer ih je stvarno bilo mnogo...i trebaju ljudi da znaju da su ta okupljnja bila (barem meni0 skroz super...jer me zaista ne interesuju upravo te teme koje ti spominjes...Okupljanje je napravljeno da bi se upoznali uzivo i druzili ...sve ostalo me apsolutno ne interesuje...

Julian_Duranona:
Nisam bio, majke mi.
Mislim, isao sam ja letos na Adu, al' nisam se sreo s ekipom sa Foruma.
Ne znam na sta Bliss misli...

Ljudi sasvim moguce da sam pomesala...upoznala sam gomilu likova...Ne mogu tacno da se setim kako se znao taj lik..dosao je cini mi se jednom... :)

boli me nispe za oqpljanja...otvorila si temu da chatujesh...mislim shta da radim ja koga boli **** za oqpljanje?...tj shta da radimo svi mi koje boli isti za isti...el nas vrbujesh shta?...e ajde ne foliraj se da te nishta ne interesuje...shaljesh losh vajb vasioni...tema je brat bratu za svashtaru...nego imash ciljnu grupu il shta?...mislim nije da si svakodnevno na mushkarcu nee?...vidim do yaya se druzhite ono...cvetaju prijateljstva na sve strane...a ja da se pitam jednostvno bi je zakljuchao...ne primaj to k srcu...ipak je to samo josh jedna chat tema...

Copy_Cat:
super opis, butterflies, zeza me net pa ne mogu da citiram....grifon, njega sam skoro zaboravila, a bas mi je bio super lik......marija? zar titulu naj sisa ne nosi samantha? :-)

Ja Samantu nisam nikad upoznala....Zao mi je jos sto nisam upoznala Borg..mislim da bi se skroz skontale...

Borg_Queen:
e al zar nije bolje da bude na zenskom kutku, jbt ne znam kad sam vishe postova iskucala u toku jednog dana, mamu vam i aerobik sam propustila

JA sam jednom u toku 2 dana napisao preko 150 poruka. ;)

I jedno 30ak PPova....

Copy_Cat:
a jel upoznao neko peru?

:lol:

livija:

nije bio je i sasha bas sa njima... a pera se grebao od krvoloka za picje :D

:lol:

livija:
ma cura pita ko je bio s krvolokom i perom.... :D ako se ne varam?

Da bili smo jednom Pera Krvolok i ja...

Uh to je ekipa.... :shock: :lol: 8)

Inace stos e tice okpuljanja,

Sinnke - naj lik fpruma :lol:

Blis itd - moras malo da se opsutis bre... :lol: :) Mislim sto se tice sala na tvoj racun.. Zezam se naravno....

zapravo ovo dvoje su likovi zbog kojih cu malo cesce poceti da dolazim za BG a Boga mi i Zemun!! :)

Butterflies And Hurricane:
I Aleksej i Sinke su bas super likovi...i verujte mi nemojte mesati forumske teme sa licnostima u rl..obojica su totalni zajebanti... :)

Uh bre nemoj da mi kvaris "reputaciju" :lol:

AntunTun:
boli me nispe za oqpljanja...otvorila si temu da chatujesh...mislim shta da radim ja koga boli **** za oqpljanje?...tj shta da radimo svi mi koje boli isti za isti...el nas vrbujesh shta?...e ajde ne foliraj se da te nishta ne interesuje...shaljesh losh vajb vasioni...tema je brat bratu za svashtaru...nego imash ciljnu grupu il shta?...mislim nije da si svakodnevno na mushkarcu nee?...vidim do yaya se druzhite ono...cvetaju prijateljstva na sve strane...a ja da se pitam jednostvno bi je zakljuchao...ne primaj to k srcu...ipak je to samo josh jedna chat tema...

Slusaj me pazljivo Antune...Ja se trudim da gledam stvari sa pozitivne strane i nemam ciljnu grupu. Ukoliko ti se ne svidja tema nemoj da postujes na njoj, ali te molim prekini da shiris h8, jer upravo zbog takvih stavova dolazi do besmislenih i bezrazloznih svadja...koje nemaju nikakvu svrhu....

shaljesh losh vajb vasioni.. - ovo je cista projekcija!

Butterflies And Hurricane:
Slusaj me pazljivo Antune...Ja se trudim da gledam stvari sa pozitivne strane i nemam ciljnu grupu. Ukoliko ti se ne svidja tema nemoj da postujes na njoj, ali te molim prekini da shiris h8, jer upravo zbog takvih stavova dolazi do besmislenih i bezrazloznih svadja...koje nemaju nikakvu svrhu....

shaljesh losh vajb vasioni.. - ovo je cista projekcija!

Neki ljudi su ovo shvatili kao drugi svet gde mogu da pobegnu (prividno) od svoijih mana i problema (kao antun), dok ima i normalnih koji su ovo shvatili kao jos jedna vid da upoznas nekoga.

...savremeni muskarac...Savremeni....muskarac...

...cija je ovo zurka,ko su ovi ljudi...kakve bre pidzame?

...missssim,respect postavljacu teme...ono,znamo se dugo i tako to...ali bre...

...necemo ovako da se igramo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back