dadkristy94
Zainteresovan član
- Poruka
- 394
Pidgin, jedna od mnogobrojnih vrsta IM programa koji podrzava razlicite protokole. Ako ste korisnik nekog Ubuntu-a znate o cemu pricam ( Do duse od predposlednje verzije 10.04 umesto pidgina dolzi Empathy, ali nema nekih vaznijih promena)
Bilo kako bilo potreban mi je neko sa iskustvom koriscenja gore pomenutog programa.
Problem je sledeci:
Nekoliko ljudi poslalo mi je "molbu za autorizaciju". Posto odobrim autorizaciju u listi kontakta pojavljuje se osoba koja je offline, a u crnom box-u od podataka imam samo njen mail i cinjenicu da je offline ( nista od onih uobicajenih podataka tipa Alis, has you. blocked itd
) Jos interesantnija cinjenica, pomenute osobe koje sam autorizovala tvrde da mene regularno vide i imaju u svojoj listi. Znam, mozda su me "slucajno" blokirali... Da bih se uverila pokrecem e-buddy web/mobile messenger. Logujem se i gle, svi ljudi koji su pod pidgin-om bili offline ovde se vide bez ikakvih problema 
Posle dosta kopanja po google-u nasla sam sam opis slicnog problema na ubuntu forumu ali bez adekvatnog odgovora
Ako neko ima bilo kakav predlog ili iskustvo po pitanju ovoga bila bih jako zahvalana da to podeli
Hvala
Bilo kako bilo potreban mi je neko sa iskustvom koriscenja gore pomenutog programa.
Problem je sledeci:
Nekoliko ljudi poslalo mi je "molbu za autorizaciju". Posto odobrim autorizaciju u listi kontakta pojavljuje se osoba koja je offline, a u crnom box-u od podataka imam samo njen mail i cinjenicu da je offline ( nista od onih uobicajenih podataka tipa Alis, has you. blocked itd

Posle dosta kopanja po google-u nasla sam sam opis slicnog problema na ubuntu forumu ali bez adekvatnog odgovora

Ako neko ima bilo kakav predlog ili iskustvo po pitanju ovoga bila bih jako zahvalana da to podeli
Hvala