Picula preuzima brigu o Zapadnom Balkanu

• Začetnik teme Začetnik teme MOST6
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Baš mi je drago da Srbija nije propala :)
Popeli ste se cijelom komšiluku na glavu, kompleksaši. Tako , tako, sad je ujedinite sa Rusijom i Kinom, tu ćete sigurno da bidnete glavni ko što ste namjeravali da se nadredite drugima u komšiluku :)
Baš mi je drago da smo razvalili pokušaj stvaranja Velike Srbije. Jer ovi drugi su se svi manje više izvukli, a mi podnijeli žrtvu.
Bošnjaci narod nekad slavan.
Razvalili ste sami sebe.Isprebijali smo vas i nabili u 23% zajedničke nam bih.Tu će te da crkavste do poslednjeg.

Odlaziš da upišeš tvoje muslimansko ime i prezime na kvazi-spomenik medijsko izmišljenog nepostoječeg "genocida" u Srebrenici :rtfm: 👀👂📺📻:fotograf::fotograf::fotograf::fotograf: (SRPSKA VOJSKA je 11.07.1995 pobedila velikomuslimanske teroriste koji su u periodu 1992-1995 ubijali Srbe iz okoline Srebrenice na najmonstruoznije načine)!!! CCCC

Pobjednike smo poslali na nagradna putovanja po EU, možda će ti poslati razglednice.

Jel znaš da vam je krepo projekat :)

Muslimanska svinjo nema ništa od Velike Muslimanije ... CCCC

Ratko Mladić i Radovan Karadžić.jpg

Doktore Radovane Karadžiću mili SRPSKI SINE ti si ponos cele SRPSKE OTADŽBINE ... :bye::klap:
SRPSKI GENERALE Ratko Mladiću legendo iz rata svaka su ti SRPSKA otvorena VRATA! CCCC

Back