Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sve smo isporučili kako su govorili Žuti da mora...link ovde
Čovek misli da će Srbija da prihvati njegove ultimatume..
Ne treba nam Evropska Unija
Mi imamo mali Šengen i Brics.
Do vidjenja Picula
Kakve gluposti.Mi imamo mali Šengen i Brics.
a sve smo isporučili kako su govorili Žuti da mora...
ostadosmo i bez Kosova
i opet ne valjamo?
neka im Hrvati i Šiftari
A Jel ti volis piculu zbog uniforme ili zbog toga sto je dobar covek ?Picula ratovao za svoju zemlju, a Vucic se useljavao u stan od dva ara u vreme rata, dok su niegovi vrsnjaci ginuli.
Useljenje gospodina Vučića u pomenuti stan jeste jedan kontroverzan događaj.Picula ratovao za svoju zemlju, a Vucic se useljavao u stan od dva ara u vreme rata, dok su niegovi vrsnjaci ginuli.
Ja ne volim Vucica zato sto je los covek. Stetocina. Kriminalac. Manipulator.A Jel ti volis piculu zbog uniforme ili zbog toga sto je dobar covek ?![]()
A piculu ?Ja ne volim Vucica zato sto je los covek. Stetocina. Kriminalac. Manipulator.
Useljenje gospodina Vučića u pomenuti stan jeste jedan kontroverzan događaj.
Vučić je po Trebeviću nosio "kišobran"!!!Picula ratovao za svoju zemlju, a Vucic se useljavao u stan od dva ara u vreme rata, dok su niegovi vrsnjaci ginuli.
On je rekao da je u padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu poginulo 16 ljudi, a da se boji da bi 17. žrtva „mogla da se dogodi u sve surovijim obračunima na ulicama srpskih gradova“.