Пица мајстор (pizza majstor)

e jbg ja reko napookon..
Колико је кинки да ти напишем да пијуцкам Златни пан на клупи крај мора, док ми ветар милује косу, врат и ноздрве пуни мирисом соли и боровине?
Свеже је, није врућина.
Е да! Обукла сам тиграсте хеланке и црну мајицу :rotf:
Малопре је сео лик на клупу код мене, али ја не дижем поглед са телефона, оде..
Ахахахахахаха

Да ли сте размишљали колико је претенциозан назив за занимање које подразумева да се нешто мекано мало испљеска, попрска којечиме и гурне у фуруну?

Занима ме да ли цуре имају нека већа очекивања од пица мајстора, у смислу везе, секса посебно, него рецимо од књиговође или ит стручњака? М?

Искуства, мишљења?
Naravno da profesija ili obrazovanje ili hobi ne određuju kakav je u onim stvarima ;)
Recimo meni se nikada nije desilo da na prvu bude extra. Uvek je trebalo par puta i malo štimovanja.
Potsvesno imam veća očekivanja od muskaraca koji rade rukama, ali samo zato sto volim da vidim lepe šake...

Колико је кинки да ти напишем да пијуцкам Златни пан на клупи крај мора, док ми ветар милује косу, врат и ноздрве пуни мирисом соли и боровине?
Свеже је, није врућина.
Е да! Обукла сам тиграсте хеланке и црну мајицу :rotf:
Малопре је сео лик на клупу код мене, али ја не дижем поглед са телефона, оде..
Ахахахахахаха
Sto ga iskulira brate?

Да ли сте размишљали колико је претенциозан назив за занимање које подразумева да се нешто мекано мало испљеска, попрска којечиме и гурне у фуруну?

Занима ме да ли цуре имају нека већа очекивања од пица мајстора, у смислу везе, секса посебно, него рецимо од књиговође или ит стручњака? М?

Искуства, мишљења?
jbt..ovo kao da sam ja otvorio temu :rotf:

Back