Photoshop

znam za to da se vidi ona u pozadini... nego mi treba kada npr. stavim dve slike jedna do druge, da ne bude ona linija nego da ih pretopim da iz jedne krece druga... ne znam kako bas recima da objasnim :P

600739_376017152451803_204812595_n.jpg

Ovo hoćeš?

Poslednja izmena:

Potrpaš oba lejera u jedan dokument.

Malo mu ga daš po transparencyju gornjeg lejera. Čisto da vidiš šta radiš.

Ondak, uvatiš eraser tool tj, gumicu za brisanje i turiš joj neki soft brush (pričam o ovakvom prelazu kao što sam ja napravio ovde).

Zatim kreneš da brišeš lagano lejer.

Kad iskrojiš to što si hteo, opet odeš na blending options i vratiš mu transparency na 100%

Potrpaš oba lejera u jedan dokument.

Malo mu ga daš po transparencyju gornjeg lejera. Čisto da vidiš šta radiš.

Ondak, uvatiš eraser tool tj, gumicu za brisanje i turiš joj neki soft brush (pričam o ovakvom prelazu kao što sam ja napravio ovde).

Zatim kreneš da brišeš lagano lejer.

Kad iskrojiš to što si hteo, opet odeš na blending options i vratiš mu transparency na 100%
hvala :)

To sto hoces da uradis , radi se maskom. Stavis sliku preko slike (layer preko layer-a) i na prvu sliku stavis masku, uzmes gradient tool i pravis prelaz iz slike u sliku. Najbolje je da potrazis neki tutorijal jer ako dobro ne poznajes PS bez video tutorijala ces jako tesko shvatiti sta i kako treba da radis,
Pozdrav

To sto hoces da uradis , radi se maskom. Stavis sliku preko slike (layer preko layer-a) i na prvu sliku stavis masku, uzmes gradient tool i pravis prelaz iz slike u sliku. Najbolje je da potrazis neki tutorijal jer ako dobro ne poznajes PS bez video tutorijala ces jako tesko shvatiti sta i kako treba da radis,
Pozdrav

posle skoro 2 meseca trebalo bi da je uradio ili je klijent davno odustao

p.s. vidi datum predhodnog posta :)

Back