G
gvozdenka
Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NICS:Nemoj preterano da se nadas prvo skooci pa reci hop.
Salu na stranu nemoj da dodjes u zabludu da uradis nesto "profesionalno" nece ti to tako pomoci ta knjniga jer su je pisali ljudi koji "sve znaju" a nista ne urade kako treba. Za 7 godina rada sam sreo samo jednu osobu koja je od pocetka do kaja uradila pripremu sa stmnpu a izmedju ostalog tome i sluzi
Photo Shop a anje za igranje
Sta ti znas.Mogu da se kladim da knjgu nisi ni video!NICS:Nemoj preterano da se nadas prvo skooci pa reci hop.
Salu na stranu nemoj da dodjes u zabludu da uradis nesto "profesionalno" nece ti to tako pomoci ta knjniga jer su je pisali ljudi koji "sve znaju" a nista ne urade kako treba. Za 7 godina rada sam sreo samo jednu osobu koja je od pocetka do kaja uradila pripremu sa stmnpu a izmedju ostalog tome i sluzi
Photo Shop a anje za igranje
NICS:Za Corey-a i nissam video knjigu jer radim od verzije 3.0 a radim jer sam graficar sa zavrsenom grafickom skolom a ne neki padobranac koji ima love kupi racunar malo cacka i naprasno poosle 7 dana zivi u ubedjenju da sve zna sve moze a NISTA NE UME i nisam isao na glupe kurseve po gradu koji na kraju ne objasne nista a uzmu lovu i dobijes neki sertifikat koji ne znam cemu sluzi jer niko ne garantuje da ce biti priznat svugde gde se pojavis sa papirom
Jao boze.Znas li ti koje sam ja godiste retarde?NICS:Za Corey-a i nissam video knjigu jer radim od verzije 3.0 a radim jer sam graficar sa zavrsenom grafickom skolom a ne neki padobranac koji ima love kupi racunar malo cacka i naprasno poosle 7 dana zivi u ubedjenju da sve zna sve moze a NISTA NE UME i nisam isao na glupe kurseve po gradu koji na kraju ne objasne nista a uzmu lovu i dobijes neki sertifikat koji ne znam cemu sluzi jer niko ne garantuje da ce biti priznat svugde gde se pojavis sa papirom