Photoshop Tutorijali na Srpskom

PhotoShopChannel

Početnik
Poruka
5
Pozdrav svima ja sam nov na forumu i drago mi je sto sam postao clan ovako velike druzine ! gledajuci razne tutorijale na sajtovima pre svega na Youtube , zakljucio sam da ima jako puno tutorijala ali su svi na Engleskom . Kada sam poceo da trazim iste tutorijale na Srpskom doslo je do problema. Zakljucio sam da na tube nema tutorijala na srpskom (vezanih za photoshop) Pa sam odlucio da ja pocnem da pravim iste , smatrao sam da imam dovoljno znanja i iskustva za takav poduhvat.Otvorio sam kanal na tube i sada izbacam tutorijale. jos uvek sam pocetnik i kanal je osnovan pre svega nekoliko dana. Nadam se da cu uspeti uz vasu pomoc , nadam se da razumete moju ideju

Pozdrav svima :D

Poslednja izmena od moderatora:
Pa da , nema u video formatu, razmisljao sam i da ih imenujem na srpskom , ali nzm bas koliko bi to bilo uspesno.Znam da nema dovoljno view , ali ako uzmemo u obzir cinjenicu da je kanal napravljen pre 2 dana onda je i razlog jasan.U svakom slucaju nadam se da ce moja ideja zaziveti. Hvala sto si izneo svoje misljenje mozda ga i usvojim.Veliki pozdrav za tebe ! :D

Evo da odg na ovu temu kad vec ima veze sa njom :)
Poceo sam da blogujem JUCE cak ali vec sam napravio jedan kvalitetan (nadam se) video tutorijal iz dva dela,a tema je kako napraviti glossy button u Photoshopu i to da se kasnije lako menja boja po zelji i umnozava koliko puta korisnik to zeli.
Planiram da u skoroj buducnosti pocnem ozbiljnije da pravim veliku kolicinu tutorijala iz Photoshopa, HTML-a, CSS-a, PSD u HTML+CSS,jQuery-a itd itd itd tako da bi vredelo posetiti blog i bookmarkovati ili se subscribovati tako da ste stalno u toku ko zeli nesto da nauci.
Nisam pocetnik,znam poprilicno,tako da su tutorijali kvalitetni.
Blog -> tutorijali na srpskom

Evo da odg na ovu temu kad vec ima veze sa njom :)
Poceo sam da blogujem JUCE cak ali vec sam napravio jedan kvalitetan (nadam se) video tutorijal iz dva dela,a tema je kako napraviti glossy button u Photoshopu i to da se kasnije lako menja boja po zelji i umnozava koliko puta korisnik to zeli.
Planiram da u skoroj buducnosti pocnem ozbiljnije da pravim veliku kolicinu tutorijala iz Photoshopa, HTML-a, CSS-a, PSD u HTML+CSS,jQuery-a itd itd itd tako da bi vredelo posetiti blog i bookmarkovati ili se subscribovati tako da ste stalno u toku ko zeli nesto da nauci.
Nisam pocetnik,znam poprilicno,tako da su tutorijali kvalitetni.
Blog -> tutorijali na srpskom

Ravan kao zenska bez sisa????? :dash:

..Ko je krenuo da gleda tutorijal shvatice...

Pozdrav svima ja sam nov na forumu i drago mi je sto sam postao clan ovako velike druzine ! gledajuci razne tutorijale na sajtovima pre svega na Youtube , zakljucio sam da ima jako puno tutorijala ali su svi na Engleskom . Kada sam poceo da trazim iste tutorijale na Srpskom doslo je do problema. Zakljucio sam da na tube nema tutorijala na srpskom (vezanih za photoshop) Pa sam odlucio da ja pocnem da pravim iste , smatrao sam da imam dovoljno znanja i iskustva za takav poduhvat.Otvorio sam kanal na tube i sada izbacam tutorijale. jos uvek sam pocetnik i kanal je osnovan pre svega nekoliko dana. Nadam se da cu uspeti uz vasu pomoc , nadam se da razumete moju ideju

Pozdrav svima

Druze sve pohvale! Bas su lepo i odradjeni klipovi i mnogo je lakse za ucenje kada je u video formatu nego kada je samo iskucan text :)

O bože, da dotični nije oživeo temu staru više od godinu dana nikad se ne bih setio ovih postova.

Ujedno jako lepa prilika da sumiramo rezultate mog rada. Dakle prošlo je više od godinu dana, i dosta toga se izmenilo, snimio sam preko 45 tutorijala, i dostigao sam cifru od blizu 800 prijavljenih korisnika. Takodje pre mesec dana prešao sam i 100 hiljada pregleda. Iz ovoga se izrodilo dosta toga, osnovao sam i forum koji je trenutno jedna prosečna dizajnerska zajednica koja okuplja ljude sa prostora Balkana. Bitna stvar je da sam malo radio i na sopstvenoj edukaciji te sam i ja lično dosta napredovao moju galeriju možete videti ovde http://photoshopchannel.deviantart.com/gallery/ . Sve u svemu dosta se radilo, i trenutno na Balkanu ne postoji jači kanal sa PS tutorijalima. Cilj mi je da i dalje radim kako bih konačno došao do partnerstva sa Jutjubom.

Back